Кен ВатанабеKen Watanabe

Кен Ватанабе / Ken Watanabe
Народився 21 жовтня 1959
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Dr. Ishiro Serizawa
Покемон детектив Пікачу (2019) ... Lieutenant Hide Yoshida
Король та я (2018) ... The King
Бельканто (2018) ... Hosokawa
Острів собак (2018) ... Head Surgeon
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... Drift
Щасливі спогади (2017) ... актор
Ikari (2016) ... Yohei Maki
Море дерев (2015) ... Takumi Nakamura
Срібний Джек (2014) ... Reiji kurata
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...