Віра ФармігаVera Farmiga

Віра Фарміга / Vera Farmiga
Народилася 6 серпня 1973; Пассаїк, Нью-Джерсі, США
Зріст: 170 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Віри Фарміги

Численні святі Ньюарка (2020) ... актриса
Анабель 3 (2019) ... Lorraine Warren
Коли вони нас побачать (2019) ... Elizabeth Lederer
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Dr. Emma Russell
Битва за Землю (2019) ... Jane Doe
Skin (2018) ... Shareen
Лідер перегонів (2018) ... Lee Hart
Межі (2018) ... Laura
Пасажир (2018) ... Joanna
Електричні сни Філіпа Діка К. (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віри Фарміги. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віри Фарміги

Написати коментар...
Написати коментар...