Чжан ЦзиіZhang Ziyi

Чжан Цзиі / Zhang Ziyi
Повне ім'я: Zhang Zi-Yi
Народилася 9 лютого 1979
Зріст: 165 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Чжан Цзиі

Годзілла проти Конга (2020) ... актриса
Ґодзілла II: Король монстрів (2019) ... Dr. Ilene Chen / Dr. Ling
Парадокс Кловерфілда (2018) ... Tam
Марно витрачений час (2016) ... Xiao Liu
У світі, де серце кричить про любов (2016) ... Su Leqi
Боже мій (2015) ... актриса
Переправа 2 (2015) ... Yu Zhen
Wu Wen Xi Dong (2015) ... Wang Minjia
Переправа (2014) ... Yu Zhen
Coldplay: Magic (2014) ... актриса

Біографія Чжан Цзиі

Китайська акторка Чжан Цзиі (Zhang Ziyi, "Jahng Tz-Yee" – Чжан її прізвище) виросла й дотепер живе, з родиною в Пекіні. Батько Чжан економіст, мати – учителька в дитячому саду. Цзиі молодша з 2 дітей. Старший брат є її агентом у Китаєві. З 11 років дівчина навчалася танцям і займалася гімнастикою в школі, прикріпленої до Пекінської Академії Танцю, спеціалізуючись на народних танцях, по яких здобула перемогу на 4-му щорічному Національному Молодіжному Конкурсі в 1994 році.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чжан Цзиі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чжан Цзиі

Написати коментар...
Написати коментар...