Другий український трейлер «Покемон детектив Пікачу» показує захоплюючий світ покемонів

28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

2650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: