Як Брі Ларсон може виглядати в образі Принцеси Піч у фільмі про братів Маріо

8 квітня 2020,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися чутки, що зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон може зіграти Принцесу Піч в новій адаптації популярної гри Super Mario Bros, і навіть якщо вони виявляться неправдою, у нас вже є чарівний фан-арт, який показує актрису з рожевою короною на голові.

В цьому році компанія Nintendo святкує 35-річчя своєї мегапопулярної відеоігри про пригоди Супербратів Маріо, яка була перенесена на великі екрани в 1993 році, але, на жаль, провально.

Оскільки зараз Голлівуд екранізує все більше відеоігор, наприклад, в минулому році на екрани вийшов фільм «Детектив Пікачу», а нещодавно його зірка Раян Рейнольдс підписався на головну роль в адаптації відеогри «Dragon's Lair», то шанувальники Маріо сподіваються, що і їхні улюблені герої в майбутньому отримають гідний фільм.

Згідно зі свіжими чутками, компанія Nintendo хоче бачити в образі Принцеси Піч, головного жіночого персонажа в потенційній екранізації гри Super Mario Bros, саме зірку «Капітана Марвел», і художник Apexform вже порадував нас фан-артом з її участю.

На фан-арті Ларсон виглядає дуже сучасно в образі Принцеси Піч і чимось нагадує сестру Ель Вудс з фільмів «Білявка в законі».

Як вам актриса в цій ролі? Пишіть в коментарях.

На початку року Ларсон виконала головну жіночу роль в біографічній драмі «Судити по совісті», де також знялися Майкл Б. Джордан і Джеймі Фокс.

2106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: