Оновлення, в яких згадується Ребекка Фергюсон

18 жовтня 2018,  12:44 | Оновлення

Друзі, представляємо український трейлер фантастичного фільму «Майбутній король» від режисера Джо Корніша.

Фільм розповість нову версію історії короля Артура, яка розгорнеться у наші дні. За сюжетом дванадцятирічний хлопчик на ім'я Алекс знаходить меч Екскалібур. Він збирає свій орден лицарів круглого столу, щоб боротися зі злою чарівницею Морганою.

Головну роль у картині виконав син англійського актора Енді СеркісаЛуїс Ешборн. Патрік Стюарт зіграв чарівника Мерліна, а Ребекка Фергюсон зіграла Моргану.

Світова прем'єра стрічки «Майбутній король» запланована на 13 лютого 2019 року, в Україні картина вийде 28 лютого 2019 року.

15 листопада 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман співає в новому трейлері музичного байопіку «Найвеличніший шоумен».

Джекман втілює фантазера Ф.Т. Барнума, який після втрати роботи вирішує заснувати цирк і стати батьком шоу-бізнесу, приютивши під одним дахом талановитих людей, яких суспільство зробило вигнанцями. Разом з Джекманом в картині заспівають та станцюють Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея і Ребекка Фергюсон.

Слухаємо чудову пісню з трейлера «Найвеличніший шоумен» у виконанні Кіли Сеттл. У кіно фільм вийде 4 січня 2018 року.

1 листопада 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фрагмент очікуваного детективного трилера «Сніговик», екранізації роману норвезького письменника Ю Несбьо. У ньому знаменитий детектив Харрі Холе (Майкл Фассбендер) та його напарниця Катріна Братт (Ребекка Фергюсон) обговорюють її особисті мотиви в розслідуванні серії вбивств, які здійснив маніяк, що залишає на місці злочину сніговиків.

Фільм Томаса Альфредсона повинен був вийти в українські кінотеатри 26 жовтня, але був знятий з прокату. Так що залишається чекати, коли він з'явиться в інтернеті.

20 липня 2017,  03:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures представила дебютний трейлер до одного з найбільш інтригуючих та лякаючих фільмів цієї осені — детективного трилера «Сніговик», який є екранізацією роману Ю Несбе. У ньому оскарівський номінант Майкл Фассбендер та номінантка на премію «Золотий глобус» Ребекка Фергюсон втілюють поліцейських, які полюють на серійного вбивцю, що переслідує і розчленовує жінок. І, здається, їх підозрюваним буде місцевий мільйонер у виконанні володаря «Оскара» Дж.К. Сіммонса.

Понад два десятки ексклюзивних кадрів з трилеру Томаса Альфредсона ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри фільм прибуде в жовтні.

4 липня 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен» з Г'ю Джекманом в ролі американського шоумена Ф.Т. Барнума, який створив популярний цирк і придумав шоубізнес. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег по сцені — Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

В український прокат фільм Майкла Грейсі вийде 4 січня 2018 року.

28 червня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний трейлер музичного байопіку «Найвеличніший шоумен», де Г'ю Джекман втілює скандального американського підприємця і шоумена Ф.Т. Барнума, який заснував в 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк. Його дружину грає Мішель Вільямс, а колег — Зак Ефрон, Зендея Коулман та Ребекка Фергюсон.

Деталі про цей оригінальний мюзикл ви знайдете тут. «Найвеличніший шоумен» вийде в український прокат 4 січня 2018 року.

20 березня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер науково-фантастичного трилера «Життя» з Райаном Рейнольдсом, Джейком Джилленхолом та Ребеккою Фергюсон є ще більш моторошним і напруженим на відміну від попередніх, нагадуючи сюжетом і атмосферою майбутній фільм Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт».

Квитки на сеанси «Життя», яке виходить в кіно 23 березня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

10 березня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший розширений фрагмент наукової фантастики «Життя», який показує знайомство астронавтів з Землі з організмом, який прибув з Марса. Спершу вони радіють такому відкриттю, але це маленька істота тут же починає демонструвати свою величезну силу, нападаючи на вченого.

Компанію марсіанинові в даному фрагменті склали шоковані Райан Рейнольдс, Джейк Джилленхол, Ребекка Фергюсон та Еріон Бакаре.

9 березня 2017,  13:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик науково-фантастичного трилера про існування життя на Марсі «Життя», де зіграли Райан Рейнольдс, Джейк Джилленхол, Ребекка Фергюсон та Еріон Бакаре. Астронавти беруть на борт живий організм, знайдений на Марсі, щоб дослідити його, а він починає нападати й тікає з лабораторії. Тепер вони всі в небезпеці.

В український прокат фільм вийде 23 березня.

8 лютого 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер наукової фантастики «Життя» з Райаном Рейнольдсом, Джейком Джилленхолом і Ребеккою Фергюсон, який відрізняється наявністю комедійних моментів, що напевно порадує шанувальників Рейнольдса та його почуття гумору. Але коли герої знаходять позаземну форму життя, все різко змінюється.

Український трейлер кінокартини, чия прем'єра була перенесена на березень, дивіться тут.

31 жовтня 2016,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері наукової фантастики «Життя» міжнародна команда астронавтів у втіленні Райана Рейнольдса, Джейка Джілленхола та Ребекки Фергюсон відправляється на Марс, де їх чекає велике відкриття — виявлення живого організму. Але не встигають вони нормально порадіти цій знахідці, як вона починає їх атакувати.

На тлі цих подій звучить легендарна промова Джона Ф. Кеннеді «Ми вибираємо політ на Місяць», в якій йдеться про те, що для дослідження відкритого космосу людство повинно об'єднатися, забувши про свої земні конфлікти.