Перший погляд на Х'ю Джекмана в «Найвеличнішому шоумені на Землі»

20 травня 2017,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри мюзиклу «Найбільший шоумен на Землі» показують Х'ю Джекмана в образі власника цирку.

Музичний байопік «Найвеличніший шоумен на Землі» повідає про життя скандального американського афериста і підприємця, який перетворився в шоумена П.Т. Барнума, який заснував у 19 столітті неймовірно популярний дорожній цирк Ringling Bros. and Barnum & Bailey.

В інтерв'ю для EW Джекман, що втілює у фільмі головного героя, зазначив, що зрушити проект з мертвої точки допоміг недавній успіх мюзиклу Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», який отримав 6 «Оскарів»:

До виходу «Ла-Ла Ленда» всі говорили, що вже 23 роки не було жодного оригінального мюзиклу. Тому в Голлівуді переважала думка, що, якщо у вас немає бренду, який відомий людям, це неможливо буде зробити. Тому це зайняло так багато часу.

Актор буде співати і танцювати в «Найвеличнішому шоумені на Землі», і хоча весь світ його знає завдяки ролі супергероя Росомахи у франшизі «Люди Ікс», не варто забувати, що поки єдину номінацію на «Оскар» і свій єдиний «Золотий глобус» він отримав саме за свою гру в «Знедолених», де повною мірою продемонстрував свій драматичний і вокальний таланти.

Дружину П.Т. Барнума у фільмі втілить Мішель Вільямс, його молодого колегу — Зак Ефрон, а також там з'являться Зендея Коулман, з якою у героя Ефрона буде любов, і Ребекка Фергюсон.

Всіх, крім Фергюсон, можна побачити нижче на перших кадрах мюзиклу, який зняв режисер Майкл Грейсі.

В українські кінотеатри «Найвеличніший шоумен на Землі» прибуде 4 січня 2018 року.

962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: