Джо КорнішJoe Cornish

Джо Корніш / Joe Cornish
Народився 20 грудня 1968
50%
0
50%
0

Фільмографія Джо Корніша

Майбутній король (2019) ... режисер, сценарист
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Resistance Trooper
Людина-мураха (2015) ... сценарист (и сюжет)
Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога 3D (2011) ... сценарист
Чужие на районе (2011) ... режисер, сценарист
Антигерої (2008) ... Power Hour
Типу круті лягаві (2007) ... Bob
Прорахунок (2006) ... режисер
Зображення Джо Корніша

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джо Корніша. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джо Корніша

Написати коментар...
Написати коментар...