Енді СеркісAndy Serkis

Енді Серкіс / Andy Serkis
Псевдонім: Gollum
Народився 20 квітня 1964; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 173 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Енді Серкіса

Божевільна парочка (2019) ... Parker Wembley
A Christmas Carol (2019) ... актор
Мауглі (2018) ... Baloo, режисер
Чорна Пантера (2018) ... Ulysses Klaue
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... Snoke
Дихай (2017) ... режисер
Ритуал (2017) ... продюсер
Війна за планету мавп (2017) ... актор
Fungus the Bogeyman (2015) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енді Серкіса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енді Серкіса

Написати коментар...
Написати коментар...