Енді СеркісAndy Serkis

Енді Серкіс / Andy Serkis
Псевдонім: Gollum
Народився 20 квітня 1964; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 173 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Енді Серкіса

Бетмен (2022) ... Alfred Pennyworth
Веном 2 (2021) ... режисер
The Sandman (2020) ... Matthew the Raven (2020)
Princess Bride (2020) ... Count Rugen
Різдвяна пісня (2019) ... Ghost of Christmas Past
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Snoke
Божевільна парочка (2019) ... Parker Wembley
Різдвяна пісня (2019) ... Marley's Ghost
Мауглі (2018) ... Baloo, режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енді Серкіса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енді Серкіса

Написати коментар...
Написати коментар...