Оновлення, в яких згадується Енді Серкіс

18 жовтня 2018,  12:44 | Оновлення

Друзі, представляємо український трейлер фантастичного фільму «Майбутній король» від режисера Джо Корніша.

Фільм розповість нову версію історії короля Артура, яка розгорнеться у наші дні. За сюжетом дванадцятирічний хлопчик на ім'я Алекс знаходить меч Екскалібур. Він збирає свій орден лицарів круглого столу, щоб боротися зі злою чарівницею Морганою.

Головну роль у картині виконав син англійського актора Енді СеркісаЛуїс Ешборн. Патрік Стюарт зіграв чарівника Мерліна, а Ребекка Фергюсон зіграла Моргану.

Світова прем'єра стрічки «Майбутній король» запланована на 13 лютого 2019 року, в Україні картина вийде 28 лютого 2019 року.

7 грудня 2017,  23:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд і володарка «Золотого глобуса» Клер Фой відправляються в незабутній політ у фрагменті біографічної драми «Дихай», яка є режисерським дебютом актора Енді Серкіса.

Фільм розповість реальну історію красивого й талановитого чоловіка Робіна Кавендіша. Вони з дружиною Діаною дуже люблять пригоди, але їх життя приймає драматичний оборот, коли Робін опиняється паралізованим після поліомієліту. Тим не менш, це не зупиняє пару в прагненні отримувати від життя усе і прожити його так, як вони цього хочуть, а не так, як кажуть їм лікарі.

Побачити «Дихай» в українських кінотеатрах можна вже з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

22 листопада 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик майбутнього блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» закликає вибрати свій шлях.

В кінці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Рей (Дейзі Рідлі) знайшла Люка Скайуокера (Марк Хемілл), і тепер легендарний джедай береться за навчання свого нового падавана. Він просить дівчину звернутися до Сили і питає, що вона бачить. Рей каже, що її внутрішньому погляду відкривається світло, темрява та ще дещо... І це щось кличе її... Також в ролику з'являються Верховний лідер Сноук (Енді Серкіс), генерал Лея Органа (Керрі Фішер), Кайло Рен (Адам Драйвер) і Фінн (Джон Бойега) з По (Оскар Айзек).

В нашій галереї ви знайдете нові кадри «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

25 вересня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс разом з виконавцями головних ролей Ендрю Гарфілдом та Клер Фой представив другий трейлер біографічної драми «Дихай». Вона розповість реальну історію молодого любителя пригод Робіна Кавендіша (Гарфілд), чия життя перевертається, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту. Але це не зупиняє їх з дружиною Діаною (Фой), і пара починає боротися за права людей з обмеженими можливостями, щоб мати шанс жити повним життям.

Український трейлер режисерського дебюту Серкіса дивимося тут. У кіно він вийде в листопаді.

25 вересня 2017,  00:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер приголомшливого завершення науково-фантастичної трилогії «Війна за планету мавп» обіцяє, що, якщо ви не встигли побачити його в кіно або хочете його переглянути знову, то зможете зробити це вдома вже в наступному місяці. Чим нас знову потряс Енді Серкіс в образі ватажка мавп Цезаря і чому фільм Метта Рівза гідний вашої уваги в цілому, читайте в нашій рецензії.

У форматі Digital «Війна за планету мавп» вийде 10 жовтня, а на Blu-ray і DVD — 24 жовтня.

30 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму Енді Серкіса «Дихай» з Ендрю Гарфилдом у головній ролі.

Реальна історія Робіна Кавендіша — красивого і талановитого авантюриста, життя якого розколюється на до і після, коли через перенесений поліомієліт він виявляється повністю паралізованим.

У кінотеатрах України з 23 листопада.

12 липня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Війна за планету мавп» покаже людство в його найтемніші часи, коли залишки людської армії вирішили стерти з лиця землі розумних мавп, яких люди самі й створили. Її вірусний промо-ролик за участю відомого приматолога і посла миру ООН Джейн Гудолл говорить про те, що ми — люди — не окремий і не верховний вид, призначений правити королівством природи. Ми — один з видів тварин на нашій планеті, і ми повинні боротися за збереження гармонії нашого світу й виказувати співчуття по відношенню до всіх, хто називає Землю своїм домом.

Трейлер фільму Метта Рівза, який згадує історію Цезаря (Енді Серкіс), дивіться тут. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

10 липня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Війна за планету мавп» присвячений усій трилогії і показує, з чого починалася історія Цезаря (Енді Серкіс) в 2011 році і як він з милої маленької мавпочки Джеймса Франко перетворився в лідера свого виду, який бореться за виживання з вороже налаштованою армією людей. Так що напередодні виходу заключної частини на великі екрани саме час переглянути «Повстання планети мавп» і «Світанок планети мавп».

Українська прем'єра фільму Метта Рівза відбудеться 13 липня. Квитки на сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

6 липня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Черговий трейлер науково-фантастичного фільму Метта Рівза «Війна за планету мавп» відрізняється особливим драматизмом, і представляє жахливе знайомство ватажка мавп Цезаря (Енді Серкіс) з ватажком армії людей Полковником (Вуді Гаррельсон). Люди забрали у Цезаря все — його дім, його сім'ю — і він буде боротися до останнього за виживання свого виду.

Як Серкіс перетворюється на Цезаря, дивіться в приголомшливому промо-ролику. Фільм вийде в кіно на наступному тижні, 13 липня.

4 липня 2017,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику заключної частини трилогії «Війна за планету мавп» Цезар (Енді Серкіс) все ще вірить в те, що, незважаючи на війну людей і мавп, серця обох видів бажають миру. Але мавпи все одно готуються до фінальної битви, адже якщо вони хочуть вистояти проти армії Полковника (Вуді Гаррельсон), у них немає права на помилку.

Нещодавно з'явився приголомшливий промо-ролик фільму Метта Рівза, де Серкіс на наших очах перетворюється в Цезаря.

30 червня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Ендрю Гарфілд втілює в біографічній драмі «Дихай» борця за права інвалідів Робіна Кавендіша, який виявився паралізованим після поліомієліту. Спершу йому здалося, що його життя закінчилося, але його смілива дружина Діана, яку грає зірка «Корони» Клер Фой, вирішує, що він просто зобов'язаний побачити, як росте їх син. Таким чином Робін стає першим, кому вдається жити з цим діагнозом за межами лікарні, і він починає боротися за те, щоб і інші паралізовані змогли покинути її сірі стіни.

Режисером кінокартини виступив Енді Серкіс. У жовтні фільм відкриє 61-й Лондонський кінофестиваль.

30 червня 2017,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

І «Оскар» дістається... Енді Серкісу за його незрівнянну гру в «Війні за планету мавп»! Новий промо-ролик заключної частини цієї трилогії показує, як Серкіс виголошує драматичну промову Цезаря, дивлячись нам прямо в очі і поступово перетворюючись на свого персонажа. Аж мурашки по шкірі.

Перший фрагмент «Війни за планету мавп» дивіться тут, а цікаве інтерв'ю з кастом і режисером Меттом Рівзомтут.

19 червня 2017,  17:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася першим фрагментом «Війни за планету мавп», в якому Цезар (Енді Серкіс) опиняється в полоні у Полковника (Вуді Харрельсон). І від їх напруженого діалогу та пронизливого погляду головного героя аж мурашки по шкірі пробігають.

Попередній трейлер кінокартини Метта Рівза, який представляє нову мавпу, дивіться тут.

14 червня 2017,  19:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий чи то трейлер, то чи розширений фрагмент «Війни за планету мавп» присвячений знайомству мавп Цезаря (Енді Серкіс) з самотньою Поганою мавпою (Стів Зан), яка зовсім не така погана, як припускає її ім'я. Він родом із зоопарку і, на жаль, є останнім зі своїх, хто залишився в живих. А очі цього нового героя заглядають прямо в душу.

Попередній трейлер, де була представлена дівчинка Нова (Амья Міллер), дивіться тут. Кінокартина Метта Рівза увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

11 червня 2017,  01:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер майбутнього марвелівского екшену «Чорна пантера» з Чедвіком Боузманом в головній ролі, який розповість про загадкове африканське королівство Ваканду і його нового короля Т'Чаллу. Він повинен встати на захист свого народу після смерті батька і не дозволити завойовникам захопити Ваканду й те, що лежить в неї надрах, — цінний метал вібраніум, з якого створений щит самого Капітана Америка.

Українська прем'єра «Чорної пантери», де зіграли Мартін Фріман, Енді Серкіс, Майкл Б. Джордан та Люпіта Ніонго, відбудеться 15 лютого 2018 року.