Патрік СтюартPatrick Stewart

Патрік Стюарт / Patrick Stewart
Повне ім'я: сэр Патрик Хейвес Стюарт (Sir Patrick Hewes Stewart)
Народився 13 липня 1940
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Патріка Стюарта

Dragon Rider (2020) ... актор
Ангели Чарлі (2019) ... Bosley
Майбутній король (2019) ... Adult Merlin
Весілля Уайлд (2017) ... актор
Емоджі Муві (2017) ... Poop
Серце дракона 4 (2017) ... Drago
Логан: Росомаха (2017) ... Charles
The Gift (2017) ... Henry Cole
Нічия земля (2016) ... Hirst
What Has the ECHR Ever Done for Us? (2016) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Патріка Стюарта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Патріка Стюарта

Написати коментар...
Написати коментар...