Оновлення, в яких згадується Патрік Стюарт

18 жовтня 2018,  12:44 | Оновлення

Друзі, представляємо український трейлер фантастичного фільму «Майбутній король» від режисера Джо Корніша.

Фільм розповість нову версію історії короля Артура, яка розгорнеться у наші дні. За сюжетом дванадцятирічний хлопчик на ім'я Алекс знаходить меч Екскалібур. Він збирає свій орден лицарів круглого столу, щоб боротися зі злою чарівницею Морганою.

Головну роль у картині виконав син англійського актора Енді СеркісаЛуїс Ешборн. Патрік Стюарт зіграв чарівника Мерліна, а Ребекка Фергюсон зіграла Моргану.

Світова прем'єра стрічки «Майбутній король» запланована на 13 лютого 2019 року, в Україні картина вийде 28 лютого 2019 року.

3 серпня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мультфільму «Емоджі Муві» ближче знайомить нас з главою СМСковіля — Смайлером (Майя Рудольф), яка керує іншими емоджі, оскільки була створена найпершою з них. До неї на екскурсію приходять Джин (ТіДжей Міллер) та інші юні емоджі, які готуються зайняти місця своїх батьків в їх клітинках, і Какашка (Патрік Стюарт) проводить для них майстер-клас, як правильно позувати перед сканером, щоб власник телефону відправив у своєму повідомленні правильну іконку.

Більше фрагментів за участю різних емоджі дивіться тут. До української прем'єри «Емоджі Муві» залишилося 2 тижня.

20 липня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український ТБ-ролик мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трьох емоджі всередині смартфона одного підлітка. Разом з основними персонажами Джином (ТіДжей Міллер), П'ять (Джеймс Корден) і Зломщицею (Анна Феріс) тут з'являються самоіронічна сім'я Какашки (Патрік Стюарт) і вороже налаштовані боти системи безпеки телефону, яких герої відволікають безпрограшним способом — показуючи відео з котиками.

Новий погляд на героїню Крістіни Агілери в «Емоджі Муві» ви знайдете тут.

11 липня 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Animation представила перші кілька хвилин свого майбутнього мультфільму «Емоджі Муві». Фрагмент відправляє нас у світ смартфона одного підлітка, в місто Текстополіс, де живуть всі емоджі і головний герой історії — Джин (ТіДжей Міллер). Він повинен зображувати байдужість, але навколо стільки всього цікавого, веселого і зворушливого, що йому часто буває складно стриматися й бути тим, ким він створений бути.

Другий український трейлер «Емоджі Муві», який в оригіналі також озвучують Джеймс Корден, Анна Феріс, Патрік Стюарт і Софія Вергара, дивіться тут.

31 березня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році рятувати галактику або всесвіт на великому екрані будуть не тільки «Вартові Галактики 2» та «Валеріан», а й мавпячий принц Спарк в мультфільмі зі скромною локалізованою назвою «Спарк. Герой всесвіту». Він має захистити свою расу і звільнити свою королівську сім'ю, яка опинилася в руках злобного Зонга, а він на дозвіллі любить руйнувати планети, як Дарт Вейдер.

В українські кінотеатри мультфільм, який в оригіналі озвучили Патрік Стюарт, Сьюзен Сарандон, Джессіка Біл та Хіларі Суонк, прибуде 1 червня.

6 березня 2017,  13:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український ТБ-ролик фільму «Логан: Росомаха», де Логан (Г'ю Джекман) і Чарльз Ксав'єр (Патрік Стюарт) зустрічають юну мутантку Лору (Дафні Кін), якій потрібна допомога. І хоча головний герой не хоче ні у що встрявати, він не дозволить лиходію Пірсу (Бойд Холбрук) забрати дівчинку.

У недавньому інтерв'ю Джекман пояснив, чому зважився на такий фінал для свого супергероя.

3 березня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик супергеройського екшену «Логан: Росомаха», в якому Чарльз Ксав'єр (Патрік Стюарт) з вірою в серці заявляє, що тільки що знайдена дочка Росомахи (Г'ю Джекман) на ім'я Лора (Дафні Кін), у якої такий же дикий характер, все-таки стане кращою за нього.

Нашу рецензію на «Логана», який виявився одним з кращих супергеройських фільмів усіх часів, читайте тут.

22 лютого 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на похмурі промо-відео фільму «Логан: Росомаха», де герой Г'ю Джекмана постає перед нами однаком, який намагається триматися від усіх подалі, новий ТБ-ролик показує, як йому, Професору Ікс (Патрік Стюарт) та Лаурі Кінні (Дафні Кін) вдається зустріти в дорозі нових друзів, які готові дати мандрівникам притулок та їжу.

Що сталося з іншими мутантами в коміксах «Старий Логан», читайте тут.

20 січня 2017,  01:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширена версія нового трейлера «Логана», де Г'ю Джекман в останній раз втілить Росомаху, радує додатковою сценою в кінці, де Професор Ікс Патріка Стюарта скаржиться, що в його 90-річному віці вони вже два дні в дорозі, раз їли і майже не спали, а сам Логан приймає таблетки.

Сольний постер «Логана» з Джекманом ви знайдете тут.

19 січня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер заключної частини сольної трилогії про пригоди невразливого мутанта Росомахи «Логан» знайомить нас ближче з його дочкою-клоном Лаурою Кінні (Дафні Кін), яка тут не раз демонструє, що не менш небезпечна, ніж сам Росомаха (Х'ю Джекман). Професор Ікс (Патрік Стюарт) заявляє, що їй потрібна допомога, і допомогти їй може тільки Логан.

Офіційний синопсис цього супергеройського екшену, представлений Джекманом, читайте тут.

20 жовтня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер «Росомахи 3» («Логан») показує постарілого й зовсім зневіреного в житті легендарного мутанта Г'ю Джекмана, вмираючого Професора Ікс Патріка Стюарта та створену методом клонування дочку головного героя у втіленні Сіенни Новіков, на яку хтось полює. А сумна композиція Джонні Кеша «Hurt» обіцяє, що цей фільм розіб'є вам серце.

Ми поки не готові до цього, а ви?

12 травня 2016,  13:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапило відео зі зйомок «Людей Ікс: Апокаліпсис», зняте рік тому, де Джеймс МакЕвой за підтримки режисера Брайана Сінгера прощається зі своєю шевелюрою, щоб стати Професором Ікс. А за цим процесом по смартфону спостерігає оригінальний Професор Ікс Патрік Стюарт.

Українська прем'єра «Людей Ікс: Апокаліпсис» відбудеться 19 травня.