«Доктор Стрендж 2»: хто зіграв членів супергеройської команди Ілюмінати в MCU

11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Обережно, далі присутні спойлери.

Під час подій свого другого сольника Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) подорожує різними всесвітами разом з новою супергероїнею Америкою Чавес (Сочіл Гомес), яка має силу відкривати портали між світами. І одним із таких світів виявляється Земля-838.

Потрапивши туди, наш Стрендж дізнається, що місцевий Доктор Стрендж загинув героїчною смертю під час битви з Таносом, якому протистояла команда найсильніших супергероїв цього світу під назвою Ілюмінати.

Отже, членами команди Ілюмінати на Землі-838 є:

Всі ці актори вже з'являлися у фільмах чи серіалах, заснованих на коміксах Marvel, крім Джона Красинські. Але шанувальники актора так довго просили Marvel взяти його на роль лідера Фантастичної четвірки, і їхнє прохання нарешті було почуте. Сподіваємося, що його дружину Жінку-невидимку в майбутньому зіграє Емілі Блант.

Під час суду Ілюмінатів, куди Стренджа люб'язно привів Мордо, наш Стівен дізнався про свого двійника із Землі-838 страшну правду — місцевий Доктор Стрендж загинув не під час битви з Таносом, а після неї — Ілюмінати вирішили вбити його, оскільки він довго експериментував з книгою темряви «Даркхолдом», що отруїла його душу та могла знищити їхній світ.

Ви вже можете побачити Ілюмінатів та їхню епічну битву з Багряною відьмою у втіленні Елізабет Олсен в екшені Сема Реймі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», який вийшов в український прокат 9 червня.

А ось і наша рецензія на фільм «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

2024 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: