Майкл ФассбендерMichael Fassbender

Майкл Фассбендер / Michael Fassbender
Народився 2 квітня 1977
100%
3
0%
0

Фільмографія Майкла Фассбендера

Дика банда (2022) ... слухи
Кунг Ф'юрі (2020) ... актор
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Erik Lehnsherr / Magneto
Сніговик (2017) ... Harry Hole
Alien: Covenant - Phobos (2017) ... Walter
Alien: Covenant - Advent (2017) ... Walter
Чужий: Заповіт (2017) ... David / Walter
Чужий: Заповіт – Пролог: Сполучна ланка (2017) ... David
Чужий: Заповіт. Зустрітися з Волтером (2017) ... Walter
Чужий: Заповіт – Пролог: «Таємна Вечеря» (2017) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Фассбендера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Фассбендера

Написати коментар...
Написати коментар...