«Флеш»: що показала сцена після титрів

30 липня 2023,  18:31 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Флеш» отримав лише одну сцену після титрів, яка пов'язана з майбутнім блокбастером від DC «Аквамен і Загублене королівство».

Незважаючи на те, що новий президент DC Films Джеймс Ганн незабаром збирається перезапускати кіновсесвіт DC, у супергеройському фільмі «Флеш» отримали камео такі члени Ліги справедливості, як Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот) та навіть Аквамен (Джейсон Момоа).

Артур Каррі з'являється у єдиній сцені після титрів «Флеша», проте через подорож Баррі (Езра Міллер) мультивсесвітом, що призвела до змін у минулому та майбутньому, це не той Аквамен з нашого всесвіту, а трохи інша його версія. Версія, у якої серйозні проблеми з алкоголем, бо у сцені після титрів Баррі намагається довести його з бару додому, але зрештою Артур падає у калюжу, де Баррі його і залишає, адже Аквамен вміє дихати під водою.

Тим часом у блокбастері Джеймса Вана «Аквамен і Загублене королівство», що буде прямим сиквелом «Аквамена», ми знову зустрінемося з нашим Артуром Каррі, який є членом Ліги справедливості.

Кінокомікс «Аквамен і Загублене королівство» вийде в прокат 21 грудня, якщо, звісно, його дату прем'єри не перенесуть на наступний рік.

Тим часом «Флеш» заробив у світовому прокаті всього $268,1 млн, що робить його одним з найбільш провальних супергеройських фільмів нашого часу.

865 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: