Аквамен стає батьком і королем у першому трейлері фільму «Аквамен і загублене королівство»

14 вересня 2023,  21:15 | Новини фільмів

Чотири роки тому він був ніким, а тепер став королем Підводного світу! Дивіться перший український трейлер супергеройського екшену Джеймса Вана «Аквамен і загублене королівство», де у головній ролі повертається Джейсон Момоа.

У сиквелі хітового блокбастера «Аквамен», що вийшов у 2018 році й став найбільш прибутковим фільмом кіновсесвіту DCEU, режисер Джеймс Ван продовжить розповідати історію підводного супергероя Артура Каррі (Джейсон Момоа). За ці роки Артур та Мера (Ембер Герд) одружилися і стали батьками, але Артуру доведеться залишити родину і вирушити на пошуки свого зведеного брата Орма (Патрік Вілсон), який в минулому хотів його вбити, щоб подолати суперлиходія Чорну манту (Яхья Абдул-Матін II), який повернувся, щоб помститися і зруйнувати світ Аквамена.

У трейлері є всього 1 секунда за участю Ембер Герд, у якої буде значно менша роль у сиквелі через скандальний судовий процес з Джонні Деппом, проте тут є значно більше сцен з Ормом та королевою-матір'ю Атланною (Ніколь Кідман).

Також офіційний трейлер сиквела представляє новий чорний (чи темно-синій) суперкостюм Аквамена, який робить Артура невидимим.

Раніше цього року Момоа втілив головного лиходія в блокбастері «Форсаж 10».

Побачити другий сольник Аквамена у кінотеатрах ви зможете з 21 грудня.

866 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: