«Аквамен і загублене королівство»: 7 цікавих фактів про новий кінокомікс від DC

19 грудня 2023,  22:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат останнього супергеройського екшену цього року «Аквамен і загублене королівство», який зняв режисер першого «Аквамена» Джеймс Ван, ми зібрали про нього цікаві факти.

1. Фільм «Аквамен і загублене королівство» є другим сольником Аквамена, а також фінальним розділом кіновсесвіту DCUE, що стартував екшеном Зака Снайдера «Людина зі сталі», який вийшов у 2013 році.

2. Якщо перший сольник Аквамена був спільною пригодою Артура Каррі (Джейсон Момоа) та Мери (Ембер Герд), то другий сольник покаже, як Артур об'єднається зі своїм зведеним братом Ормом (Патрік Вілсон), який хотів його вбити в першому фільмі.

3. У фільмі «Аквамен і загублене королівство» Артур стане батьком. Вони з Мерою одружилися і створили родину, проте тепер він має залишити їх, щоб захистити від помсти суперлиходія Чорної манти (Яхья Абдул-Матін II).

4. Після подій першого сольника Аквамена Чорна манта став сильнішим, а також він здобуде могутню зброю Чорний тризуб. Цей тризуб містить темну магію, яка передається його володарю, і з його допомогою Чорна манта хоче перемогти Аквамена, який володіє Золотим тризубом.

5. Раніше планувалося, що у новому фільмі про Аквамена буде камео у Бетмена (Бен Аффлек), але пізніше вирішили його прибрати, щоб не давати глядачам надію на продовження всесвіту DCEU. Аквамен і Бетмен були членами Ліги справедливості, яку зібрав Зак Снайдер.

6. Влітку цього року Артур Каррі/Аквамен з'явився у камео в іншому всесвіті у супергеройському екшені «Флеш», що показав подорожі мультивсесвітом.

7. Повідомляється, що бюджет фільму «Аквамен і загублене королівство» складає $215 мільйонів, майже стільки ж витратили на створення «Флеша» ($220 мільйонів). Це робить другу пригоду Аквамена однією з найдорожчих стрічок 2023 року, подивимося, чи зможе вона себе окупити.

Купуйте квитки на фільм «Аквамен і загублене королівство» на нашому сайті.

908 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: