Джеймс ГаннJames Gunn

Джеймс Ганн / James Gunn
Повне ім'я: James Francis Gunn Jr.
Народився 5 серпня 1970; Сент-Луїс, Міссурі, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Ганна

Загін самогубців 2 (2021) ... режисер, сценарист
Вартові Галактики 3 (2021) ... режисер, сценарист
Брайтбьорн (2019) ... продюсер
Месники: Завершення (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вартові Галактики 2 (2017) ... режисер, сценарист
Експеримент «Офіс» (2016) ... продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Ганна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Ганна

Написати коментар...
Написати коментар...