Джеймс ГаннJames Gunn

Джеймс Ганн / James Gunn
Повне ім'я: James Francis Gunn Jr.
Народився 5 серпня 1970; Сент-Луїс, Міссурі, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Ганна

Миротворець (2022) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Вартові Галактики 3 (2022) ... режисер, сценарист
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... режисер, сценарист
Out of Shadows (2020) ... Self
Брайтбьорн (2019) ... продюсер
Месники: Завершення (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Ганна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Ганна

Написати коментар...
Написати коментар...