Оновлення, в яких згадується Джеймс Ганн

9 березня 2019,  16:17 | Оновлення

Подивіться другий український трейлер супергеройського фільму жахів від Джеймса Ганна «Брайтбьорн».

Сюжет трейлера розповідає про інопланетного хлопчика, якого всиновила подружня пара на Землі. Вони намагаються виховувати його і навчити використовувати здібності на благо. Однак в дитині прокидається зловісна сторона.

У фільмі знімалися Елізабет БенксГолодні ігри», «Ідеальний голос»), Мередіт ГагнерПідстава») та Девід ДенманМогутні рейнджери»).

Реліз фільму «Брайтбьорн» очікується 23 травня.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

22 липня 2017,  03:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» продовжує радувати і після завершення його прокату в кінотеатрах. Новий трейлер, присвячений виходу фільму на Blu-ray, є дуже веселою і реалістичною рекламою в стилі 1980-х, де двоє ведучих в костюмах і з зачісками (та й манерою рекламувати) того часу розповідають про те, скільки всього цікавого чекає на шанувальників в якості бонусу до фільму на дисках. Золотом серед них є кліп «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом, чиї фрагменти ви можете тут побачити.

У форматі Digital кінокартина Джеймса Ганна вийде 8 серпня, а поповнити нею свою колекцію на Blu-ray буде можна з 22 серпня.

13 липня 2017,  16:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вартові Галактики 2» відправляються до вас додому. Студія Marvel за допомогою яскравого трейлера повідомила, що в наступному місяці супергеройський сиквел Джеймса Ганна вийде на в форматі Digital і на Blu-ray. Причому команда Зоряного лицаря прибуде не одна, а в компанії купи закулісних відео, вирізаних сцен, невдалих дублів, кліпу «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом та багато чого іншого!

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» з'являться 8 серпня, а додати їх в свою колекцію на Blu-ray буде можливо с 22 серпня.

21 червня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ганн вирішив знову порадувати нас закулісним відео «Вартових Галактики 2», на якому він танцює як малюк Грут. В описі до відео в Instagram Ганн розповів, що придумав три різних версії цього танцю для відкриваючого епізоду фільму, та відповів шанувальникам, що для нього він вжився в роль маленького дерева, і що в реальному житті він не так танцює в клубах.

Попереднє відео ви знайдете тут, а багато зворушливого концепт-арту з малюком Грута — тут.

7 червня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Вартових Галактики 2» Джеймс Ганн поділився крутим закулісним відео, яке показує танок малюка Грута (Він Дизель), що відкривав фільм. Тепер ясно, звідки у цього персонажа таке відмінне почуття ритму й такі класні рухи.

Помилуватися концепт-артом малюка Грута і дізнатися, як створювався його вигляд, який так сильно полюбився глядачам, ви можете тут.

5 травня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марвелівський екшен «Вартові Галактики 2», де Кріс Претт і Дейв Батіста повертаються в образах Зоряного лорда та Дракса, вже прибули в українські кінотеатри, а ми пропонуємо вам згадати, з чого починався супергеройський шлях цих двох акторів — з ось цього екранного тесту для перших «Вартових Галактики», де вони розіграли ту знамениту сцену з метафорою про перерізання горлянки.

Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна, який вже планує третій фільм, читайте тут.

28 квітня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісна фічуретка «Вартових Галактики 2» показує, як проходили зйомки очікуваного супергеройського сиквелу за участі Кріса Претта, Зої Салдани, Дейва Батісти і Карен Гіллан, а режисер Джеймс Ганн розповідає, що перший фільм був про те, як стати сім'єю, а цей — про те, як бути сім'єю.

Український фрагмент «Вартових Галактики 2», що показує милу сцену з малюком Грутом, дивіться тут.

27 квітня 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Я є Грут? Дивимося один з наймиліших фрагментів «Вартових Галактики 2» в українському дубляжі. У ньому Ракета (Бредлі Купер) намагається доступно пояснити малюкові Груту (Він Дизель), як правильно запустити бомбу, але малюк наполегливо тягнеться до тієї кнопки, яка тут же підірве їх усіх.

Другий український ТБ-ролик сиквелу Джеймса Ганна, до прем'єри якого залишився всього тиждень, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо заводний ТБ-ролик очікуваних «Вартових Галактики 2», який зараз можна побачити на українському телебаченні. Він з гумором представляє оригінальну команду Вартових, яка включає в себе Зоряного лорда (Кріс Претт), Гамору (Зої Салдана), малюка Грута (Він Дизель), Ракету (Бредлі Купер) і Дракса (Дейв Батіста).

Ексклюзивний український анімований постер супергеройського екшену Джеймса Ганна ви знайдете тут.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.

23 квітня 2017,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Єдиною оригінальною композицією саундтреку «Вартових Галактики 2» буде пісня «Guardians Inferno», яку написав режисер Джеймс Ганн.

Читати далі...
21 квітня 2017,  19:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний промо-ролик «Вартових Галактики 2» з танцюючими Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), Грутом (Він Дизель), Небулою (Карен Гіллан), Драксом (Дейв Батіста), Йонду (Майкл Рукер) та Ракетою (Бредлі Купер) пропонує й вам відправитися в танок під «Крутий мікс. Частина 2». Передзамовлення його CD-диску доступне з сьогоднішнього дня на сайті Amazon.

Список усіх композицій саундтреку з коментарями Джеймса Ганна ви знайдете тут.