«Месники: Завершення»: дивимося альтернативну сцену зустрічі Халка і Прадавньої

11 квітня 2020,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомство Халка з верховною чаклункою Прадавньою стало одним з найбільш несподіваних сюжетних поворотів блокбастера «Месники: Завершення», і, як показує його нова вирізана сцена, їхня зустріч могла пройти по-іншому.

Щоб виправити жахливе діяння Таноса (Джош Бролін), Тоні (Роберт Дауні мол.), Стів (Кріс Еванс), Скотт (Пол Радд) і Професор Халк (Марк Руффало) вирушили в 2012 рік, коли на Нью-Йорк напала армія чітаурі, і там вони розділилися на дві команди, щоб добути одразу два Каменя Нескінченності.

Брюс вирушив за адресою Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) в надії отримати Камінь Часу, але не знайшов його, оскільки в 2012 році Стівен Стрендж був успішним хірургом, а не магом.

Зате в Санктум Санкторум він зустрів Прадавню (Тільда ​​Свінтон), яка не поспішала віддавати йому Камінь. І в альтернативній сцені їхньої зустрічі, вона безтурботно попиває лимонад на даху Санктума і просить Халка принести їй льоду, коли той безцеремонно вривається в обитель без стуку.

На жаль, Прадавня загинула в 2016 році, і ми навряд чи ще побачимо її на великому екрані. Хіба тільки у флешбеках «Доктора Стренджа 2», прем'єра якого нещодавно була перенесена на 4 листопада 2021 року.

29639 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: