Тільда СвінтонTilda Swinton

Тільда Свінтон / Tilda Swinton
Повне ім'я: Katherine Matilda Swinton
Народилася 5 листопада 1960; Лондон, Великобритания
Зріст: 179 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тільди Свінтон

Особиста історія Девіда Копперфілда (2019) ... Betsey Trotwood
Мертві не вмирають (2019) ... Zelda Winston
Месники: Завершення (2019) ... The Ancient One
Чим ми зайняті у тінях (2019) ... Tilda
Сувенір: Частина 1 (2019) ... Rosalind
Сувенір: Частина 2 (2019) ... Julie's Mother
Жінки, що створюють кіно (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Суспірія (2018) ... Madame Blanc / Dr. Josef Klemperer / Helena Markos
Острів собак (2018) ... Oracle
Last and First Men (2017) ... рассказчик

Біографія Тільди Свінтон

Тільда Суінтон (англ. Tilda Swinton, нар. 5 листопада 1960), уроджена Катрина МаТільда Суінтон (Katherine Mathilda Swinton) - британська кіноактриса. Власниця нагород Берлінського (1988) і Венеціанського (1991) кінофестивалів. Лауреат премії BAFTA (2004). Загалом знімається в незалежному кіно, також взяла участь у декількох голлівудських проектах. Найбільш відомі фільми акторки - «Орландо» (1992), «Пляж» (2000), «Молодий Адам» (2003), «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка й Чарівна шафа» (2005), «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» (2009).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тільди Свінтон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тільди Свінтон

Написати коментар...
Написати коментар...