Марк РуффалоMark Ruffalo

Марк Руффало / Mark Ruffalo
Повне ім'я: Mark Alan Ruffalo
Народився 22 листопада 1967
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Марка Руффало

Месники: Завершення (2019) ... Bruce Banner / Hulk
Newsflash (2019) ... Don Hewitt, слухи
Endless Summer: 30 Years of Home and Away (2018) ... Hulk
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Bruce Banner / Hulk
Тор: Рагнарок (2017) ... Bruce Banner / Hulk
Все що завгодно (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Команда Тора (2016) ... Bruce Banner
Ілюзія обману 2 (2016) ... Dylan Rhodes
У центрі уваги (2015) ... Mike Rezendes
Месники: Ера Альтрона (2015) ... Bruce Banner / Hulk

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Руффало. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Руффало

Написати коментар...
Написати коментар...