Бенедікт КамбербетчBenedict Cumberbatch

Бенедікт Камбербетч / Benedict Cumberbatch
Повне ім'я: Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
Народився 19 липня 1976; Хаммерсміті, Лондон, Великобританія
Зріст: 183 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Бенедікта Камбербетча

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2022) ... Dr. Stephen Strange
Ув'язнений номер 760 (2021) ... Stu Couch, продюсер
Сила собаки (2021) ... Phil Burbank
Луїс Вейн (2020) ... Louis Wain
Ironbark (2020) ... Greville Wynne, продюсер (исполнительный продюсер)
1917 (2019) ... Colonel Mackenzie
Між двома папоротями (2019) ... Benedict Cumberbatch
Добрі передвісники (2019) ... Satan

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бенедікта Камбербетча. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бенедікта Камбербетча

Написати коментар...
Написати коментар...