Бенедікт КамбербетчBenedict Cumberbatch

Бенедікт Камбербетч / Benedict Cumberbatch
Повне ім'я: Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
Народився 19 липня 1976; Хаммерсміті, Лондон, Великобританія
Зріст: 183 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Бенедікта Камбербетча

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2021) ... Dr. Stephen Strange
Луїс Вейн (2020) ... Louis Wain
The Power of the Dog (2020) ... актор
1917 (2019) ... актор
Між двома папоротями (2019) ... актор
Добрі передвісники (2019) ... Satan
Месники: Завершення (2019) ... Doctor Strange
Брекзит (2019) ... Dominic Cummings
Ironbark (2019) ... Greville Wynne, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бенедікта Камбербетча. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бенедікта Камбербетча

Написати коментар...
Написати коментар...