Вес АндерсонWes Anderson

Вес Андерсон / Wes Anderson
Народився 1 травня 1969; Хьюстон, Техас, США
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Веса Андерсона

Острів собак (2018) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист (и сюжет)
Той, що втік з леза (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Come Together: A Fashion Picture in Motion (2016) ... режисер, сценарист
Співай! (2016) ... дополнительные голоса
Міс Переполох (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Готель «Гранд Будапешт» (2014) ... режисер, продюсер
Відео з участю Веса Андерсона
Зображення Веса Андерсона

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Веса Андерсона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Веса Андерсона

Написати коментар...
Написати коментар...