Кріс ЕвансChris Evans

Кріс Еванс / Chris Evans
Повне ім'я: Christopher Robert Evans
Народився 13 червня 1981
Зріст: 184 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Кріса Еванса

Захищаючи Джейкоба (2020) ... актор
Ножі наголо (2019) ... актор
Месники: Завершення (2019) ... Steve Rogers / Captain America
Курорт для нирців на Червоному морі (2019) ... Ari Levinson
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Steve Rogers / Captain America
Chain of Command (2018) ... рассказчик
Людина-павук: Повернення додому (2017) ... Steve Rogers / Captain America
Обдарована (2017) ... актор
Перший Месник: Протистояння (2016) ... Steve Rogers / Captain America
Людина-мураха (2015) ... Steve Rogers / Captain America

Біографія Кріса Еванса

Кріс Еванс народився 13 червня 1981 у Садбері (штат Массачусетс), більшу частину дитинства провів у Бостоні.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Еванса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Еванса

Написати коментар...
Написати коментар...