Ана де АрмасAna de Armas

Ана де Армас / Ana de Armas
Народилася 30 квітня 1988; Гавана, Куба
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ани де Армас

Бонд 25 (2020) ... Paloma
3 секунди (2020) ... Sofia Hoffman
Ножі наголо (2019) ... Marta
Вчора (2019) ... Roxanne
Entering Red (2019) ... актриса
Sergio (2019) ... Carolina
Осина мережа (2019) ... актриса
Corazón (2018) ... Elena Ramirez
Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) ... Joi
Овердрайв (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ани де Армас. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ани де Армас

Написати коментар...
Написати коментар...