Пол РаддPaul Rudd

Пол Радд / Paul Rudd
Повне ім'я: Paul Stephen Rudd
Народився 6 квітня 1969
Зріст: 178 см
Освіта: Після закінчення школи Пол Радд поступив до Канзаського університету, де вивчав театральне мистецтво.
100%
4
0%
0

Фільмографія Пола Радда

Мисливці на привидів 3 (2020) ... актор
Месники: Завершення (2019) ... Scott Lang / Ant-Man
Людина-мураха та Оса (2018) ... Scott Lang / Ant-Man, сценарист
Німий (2018) ... Cactus Bill
Ідеальний будинок (2018) ... Paul
Шпигунська гра (2018) ... Moe Berg
Спекотне американське літо: 10 років потому (2017) ... Andy
Весела вечеря матусь (2017) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пола Радда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пола Радда

Написати коментар...
Написати коментар...