Оновлення, в яких згадується Пол Радд

19 липня 2018,  11:54 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер бойовика «Шпигунська гра» від режисера Бена Луїна, заснований на однойменному романі Ніколаса Давідоффа.

Дія фільму «Шпигунська гра» відбувається під час Другої світової війни. У центрі сюжету опиняється Мо Берг (Пол Радд) – випускник одного з університетів Ліги Плюща, баскетболіст та поліглот. Він несподівано отримує пропозицію про співпрацю з Управлінням стратегічних служб. Погодившись співпрацювати, Мо отримує перше та дуже важливе завдання: зблизитися з німецьким вченим Вернером Гейзенбергом (Марк Стронг) перш, ніж він створить ядерну бомбу.

Українська прем'єра фільму «Шпигунська гра» відбудеться 2 серпня.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

24 червня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Банда табору Firewood повертається в сиквелі «Спекотне американське літо: 10 років по тому»! У ньому зіграють зірки приквела Елізабет Бенкс, Пол Радд, Маргарит Моро, Кріс Пайн, Емі Полер, Крістен Віг, Крістофер Мелоні, Джош Чарльз і Джейсон Шварцман. А компанію їм складуть Джай Кортні, Алісса Мілано та Адам Скотт. Правда, Бредлі Купера в цьому 1991 році ніде не видно.

Усі серії міні-серіалу стануть доступні до перегляду на Netflix з 4 серпня.

23 вересня 2016,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» вже десятий раз радує нас кумедною добіркою того, як знаменитості читають злісні твіти, адресовані їм. В даному відео ви побачите Марго Роббі, Кріса Еванса, Меліссу МакКарті, Нормана Рідуса, Пола Радда, Райана Гослінга, Зака Ефрона, Рассела Кроу і Брайана Кренстона, який тут же спародіював Меттью МакКонахі та Джима Керрі.

19 вересня 2016,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Першого месника: Протистояння» представляє закулісний погляд на створення гігантської Людини-мурахи, а Пол Радд пояснює демонстрацію цієї нової здатності свого супергероя тим, що «в сцені, де стільки всього відбувається, вам потрібно показати щось нове, щось більше і божевільне».

Про безмежне захоплення від того, що він став частиною Месників, Радд повідав в своєму попередньому закулісному відео.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

3 вересня 2016,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння», випущеної на честь прийдешнього виходу фільму на Blu-ray, Пол Радд із захопленням ділиться емоціями від того, що його Людина-мураха дійсно став частиною світу Месників.

Нашу рецензію на фільм можна прочитати тут.

2 липня 2016,  17:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Энди Парк поделился ранее неопубликованными концепт-артами к «Первому мстителю: Противостояние», на которых изображены Черная вдова, Соколиный глаз и Человек-муравей.

Читати далі...
30 травня 2016,  20:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер до своєї драмі «Основні принципи добра», де Пол Радд допомагає доглядати за хлопцем в інвалідному візку у виконанні Крейга Робертса і вирішує відправитися з ним в подорож на машині, а по дорозі до них приєднується Селена Гомес.

Світова прем'єра фільму відбудеться 24 червня.

14 березня 2016,  10:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри до «Першого месника: Протистояння» представляють Залізну людину, Бойову машину, Чорну вдову і інших персонажів фільму в новому ракурсі.

Читати далі...
29 серпня 2015,  14:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Соколиный глаз, Джереми Реннер, представил концепт-арт к «Первому мстителю: Великое противостояние», раскрывающий, кто будет в команде Кэпа, а кто – в команде Тони.

Итак, на стороне Капитана Америки в исполнении Криса Эванса будут драться Соколиный глаз (Джереми Реннер), Человек-муравей (Пол Радд), стоящий на его плече, агент Шэрон Картер (Эмили ВанКэмп), Сокол (Энтони Маки) и Баки Барнс (Себастьян Стэн).

В команду Железного человека, которого играет Роберт Дауни мл., записались Боевая машина (Дон Чидл), Черная вдова (Скарлетт Йоханссон), Черная пантера (Чедвик Боузман) и Вижен (Пол Беттани).

Так что получается шесть на пять. Нигде не видно Алую ведьму (Элизабет Олсен), но те, кто видел трейлер на D23 EXPO, утверждают, что она в команде Кэпа. Семь на пять? Какое-то не совсем честное распределение сил. Хотя если Тони будет использовать свою небольшую армию дронов, то преимущество окажется на стороне пятерки.

И, как вы наверняка заметили, в украинском прокате «Captain America: Civil War» переименовали на «Первый мститель: Великое противостояние», в российском же фильм теперь называется «Раскол мстителей».

Премьера «Первого мстителя: Великое противостояние» состоится 5 мая 2016 года.

А в чьей команде будете вы?