З'явився перший тизер серіалів «Сокіл і Зимовий солдат», «Ванда/Віжен» та «Локі»

3 лютого 2020,  20:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з ТБ-роликом супергеройського екшену «Чорна вдова» на Супербоулі показали перший тизер очікуваних серіалів від Disney і Marvel Studios «Сокіл і Зимовий солдат», «Ванда/Віжен» та «Локі».

Супергеройський екшен «Сокіл і Зимовий солдат» буде слідувати за пригодами Сема Вілсона (Ентоні Макі) і Бакі Барнса (Себастіан Стен) та їхньою боротьбою з лиходієм з фільму «Перший месник: Протистояння» Гельмутом Земо (Даніель Брюль).

Відео не розкриває багато, зате показує, як Сем тренується зі щитом Капітана Америка (Кріс Еванс), який він отримав в фіналі екшену «Месники: Завершення».

А також ми бачимо, як Бакі цілиться в Земо, але приймає рішення не вбивати його.

Більше уваги тизер приділяє серіалу «Ванда/Віжен». В ньому могутня супергероїня Ванда Максімофф (Елізабет Олсен) створить альтернативну реальність для себе та свого коханого Віжена (Пол Беттані), який загинув від рук Таноса (Джош Бролін) у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

Ванда дуже любила Віжена, і в її реальності вони щасливо одружилися і безтурботно живуть у світі, що нагадує ситком 60-х років.

На деяких кадрах Ванда вагітна і з'являється з зачіскою в дусі 70-х та 80-х років, а також в класичному костюмі Багряної відьми з коміксів Marvel.

Але тизер раз у раз показує, як її реальність перетинається з реальною дійсністю. З дійсністю, де Ванда розуміє, що Віжена більше немає.

Серіал «Локі» буде спін-оффом блокбастера «Месники: Завершення» і покаже, що хитрий бог з Асгарда Локі (Том Гіддлстон) робив після крадіжки Тесеракта під час місії Time Heist, коли Месники вирушили в минуле, щоб зібрати всі Камені Нескінченності і перемогти Таноса. Таким чином Локі створив альтернативну лінію часу, тому там може статися все що завгодно.

У тизері наш улюблений суперлиходій сидить в наручниках і тюремній робі в темній кімнаті і, посміхаючись, обіцяє комусь, хто залишається за кадром, що він «повністю спалить це місце».

Цікаво, кому він перейшов дорогу на цей раз.

Дивіться також закулісне відео серіалу «Локі», де Гіддлстон літає на тросах.

Прем'єри серіалів «Сокіл і Зимовий солдат» і «Ванда/Віжен» відбудуться у 2020 році, а серіал «Локі» вийде на екрани в 2021 році.

Який з цих спин-оффів MCU ви чекаєте найбільше? Пишіть в коментарях.

3580 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: