Елізабет ОлсенElizabeth Olsen

Елізабет Олсен / Elizabeth Olsen
Повне ім'я: Элизабет Чейз Олсен
Народилася 16 лютого 1989; Шерман Оукс, Каліфорнія, США
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Елізабет Олсен

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2022) ... Wanda Maximoff / Scarlet Witch
Ванда/Віжн (2021) ... Wanda Maximoff
Месники: Завершення (2019) ... Wanda Maximoff / Scarlet Witch
Співчуваю вашій втраті (2018) ... Leigh Shaw, продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Wanda Maximoff / Scarlet Witch
Кодахром (2017) ... Zoe Barnes
Інгрід їде на Захід (2017) ... Taylor Sloane
Вітряна річка (2016) ... актриса
Allure Magazine: Go Behind the Scenes of Elizabeth Olsen's Allure Cover Shoot (2016) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елізабет Олсен. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елізабет Олсен

Написати коментар...
Написати коментар...