Пол БеттаніPaul Bettany

Пол Беттані / Paul Bettany
Народився 27 травня 1971
Зріст: 191 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Пола Беттані

Дядя Фрэнк (2020) ... Frank Bledsoe
Ванда/Віжен (2020) ... Vision
Соло. Зоряні війни: Історія (2018) ... Dryden Vos
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Vision
Кінець шляху (2017) ... актор
Остання битва (2017) ... Lieutenant Osborne
Полювання на Унабомбера (2017) ... Ted Kaczynski
Перший Месник: Протистояння (2016) ... Vision
Легенда (2015) ... Charlie Richardson
Месники: Ера Альтрона (2015) ... Jarvis / Vision

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пола Беттані. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пола Беттані

Написати коментар...
Написати коментар...