Кіновсесвіт Marvel: Джонатана Мейджерса звільнили з майбутніх «Месників»

19 грудня 2023,  21:05 | Новини фільмів

Суд над актором Джонатаном Мейджерсом, який грав суперлиходія Канга Завойовника, завершився тим, що його визнали винним «у переслідуванні та нападі» на свою колишню дівчину, після чого його одразу звільнила компанія Marvel Studios, у фільмах якої він грав нового головного антагоніста.

Мейджерс дебютував у кіновсесвіті MCU у фіналі першого сезону серіалу «Локі», де зіграв Того, хто залишається, одного з варіантів Канга Завойовника. Він швидко підкорив глядачів своєю харизмою, проте його дебют на великому екрані у супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» став для багатьох розчаруванням, враховуючи те, як легко його змогли перемогти.

Після цього він знову зіграв варіанта Канга у другому сезоні «Локі», і більше ми його не побачимо в цьому образі, повідомляє сайт Variety.

Після звільнення Мейджерса компанія Marvel Studios вже шукає нового антагоніста для майбутніх «Месників», які раніше називалися «Месники: Династія Канга». Раніше вже з'явилися чутки, що новим суперлиходієм MCU може стати Доктор Дум. Як вам така заміна?

Цього року Мейджерс також зіграв у драмі «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа», проте тепер ми навряд чи скоро побачимо його у кіно, хоча поки що кілька його майбутніх проєктів знаходяться у лімбо (мабуть, тому що йому ще не знайшли заміну).

Прем'єра супергеройського кінокоміксу «Месники 5» тепер очікується 30 квітня 2026 року, а «Месники 6» ми побачимо аж 6 травня 2027 року.

590 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: