Новини, в яких згадується Леслі Манн

2 квітня 2022,  19:02 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix вирішила відзначити День сміху прем'єрою нового комедійного фільму «Бульбашка» за участю зірок франшизи «Вартові Галактики» та серіалу «Мандалорець».

Читати далі...
21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Читати далі...
14 грудня 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо в Крудський період! У ньому на вас чекає знайомство з різними дивовижними тваринами, яким і присвячений новий український трейлер анімації від DreamWorks «Сімейка Крудсів: Нова ера».

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
22 вересня 2020,  13:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизер-постером пригодницького мультфільму «Сімейка Крудсів 2: Нова ера» («The Croods 2: A New Age») в мережі з'явився його офіційний трейлер, який йде майже три з половиною хвилини.

Читати далі...
1 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вищі сили нас почули! Цього року на українських глядачів чекає гаряча комедійна прем'єра під назвою «Колишня з того світу», в якій знялися Ден Стівенс, Айла Фішер, Леслі Манн і легендарна Джуді Денч!

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

18 липня 2018,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл надихається оточуючими його жінками у новому трейлері фільму «Дивовижний світ Марвена», заснованого на реальних подіях.

Читати далі...
20 червня 2018,  21:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер надихаючої кінокартини «Дивовижний світ Марвена», яку зняв творець «Форреста Гампа» Роберт Земекіс.

Номінант на премію «Оскар» Стів Карелл втілює талановитого фотографа Марка Хоганкампа, якого побила банда нацистів, після чого він втратив всі свої спогади. Складаючи разом шматочки свого старого й нового життів, Марк створює чудове місто, де він може зцілюватися і бути героєм. Він будує приголомшливу інсталяцію, де на допомогу його герою завжди приходить команда з найсильніших жінок, яких він знає, і цей вигаданий світ надає фотографу сили зіткнутися віч-на-віч зі своїми ворогами в реальності.

У світовий прокат «Дивовижний світ Марвена», де також зіграли Леслі Манн, Ейса Гонсалес, Дайан Крюгер, Жанель Моне та Гвендолін Крісті, вийде в листопаді.

5 квітня 2018,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент комедійної картини «Секс-контроль» розкриває таємний сенс емоджі, які використовують в своєму листуванні підлітки.

Троє занадто дбайливих батьків Мітчелл (Джон Сіна), Ліза (Леслі Манн) та Хантер (Айк Барінхолц) вирішують пошпигувати за своїми дочками і відкривають їх груповий чат. Переписка складається з емоджі, що на перший погляд виглядають невинно, але насправді приховують сексуальний підтекст. Таким чином дівчата укладають секс-пакт, за яким хочуть позбутися незайманості в вечір свого шкільного випускного. Але батьки ні за що цього не допустять.

В український прокат комедія Кей Кеннон, яка несподівано набрала на сайті Rotten Tomatoes 87% позитивних рецензій від критиків, виходить сьогодні.

Купуйте квитки на сеанси «Секс-контроль» на нашому сайті.

2 квітня 2018,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Сіна бере участь в екстремальному конкурсі з поглинання пива в новому фрагменті комедії «Секс-контроль», до чиєї прем'єри залишилося 3 дні.

У кінокартині, знятої режисером Кей Кеннон, Сіна грає одного з трьох занадто дбайливих батьків, які дізнаються, що їх дочки збираються позбутися незайманості в ніч випускного, й готові піти на все, щоб цього не допустити. Наприклад, змагатися з підлітками в поглинанні пива... дупою, як показує даний фрагмент. Компанію Сіні в цій шаленій пригоді складають Леслі Манн та Айк Барінхолц.

Дивіться офіційний український трейлер «Секс-контроль». У кіно з 5 квітня.

10 березня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик комедії Кей Кеннон «Секс-контроль», орієнтованої на аудиторію 16+.

Три випускниці укладають секс-пакт, щоб позбутися незайманості в ніч свого шкільного випускного. Про це дізнаються їх стурбовані батьки у втіленні Джона СіниХто в домі тато 2»), Леслі МаннТрішки вагітна») та Айка БарінхолцаЗагін самогубців») й дорослі вирішують будь-якими способами перешкодити дівчатам переспати зі своїми хлопцями.

Український постер «Секс-контроль» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 5 квітня.

1 березня 2018,  14:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер комедійного фільму «Секс-контроль» («Кайфоломи») від сценаристів франшизи «Гарольд і Кумар йдуть у відрив».

Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат! Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс. Цих занадто дбайливих батьків грають Джон Сіна, Леслі Манн та Айк Барінхолц.

Українська прем'єра режисерського дебюту Кей КеннонІдеальний голос») відбудеться через місяць, 5 квітня.

9 січня 2018,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures опублікувала новий трейлер американської комедії «Кайфоломи».

Джон СінаХто в домі тато 2», «Фердинанд»), Леслі МаннТрішки вагітна») і Айк БарінхолцЗагін самогубців») грають занадто турботливих батьків, які дізнаються, що їх дочки вирішили позбутися незайманості в ніч випускного, і вирішують будь-яким способом перешкодити їм це зробити.

У світовий прокат «Кайфоломи», режисером яких є сценарист «Ідеального голосу» Кей Кеннон, виходять цієї весни.

23 листопада 2016,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедії «Комік» Роберт Де Ніро постає в образі старіючого, але досить відомого стенд-ап коміка, який безуспішно намагається представити публіці свій новий образ. Але перший трейлер цієї історії, як і перші відгуки про неї, якось зовсім не викликають сміх.

Разом з Де Ніро у фільмі зіграли Леслі Манн, Денні ДеВіто, Петті ЛюПон і Харві Кейтель.