Новини, в яких згадується Хью Денсі

30 березня 2020,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Назад у майбутнє» Майкл Дж. Фокс повертається на екрани в образі хитрого адвоката Луїса Каннінга в трейлері 4 сезону юридичної драми «Гарна боротьба», де також є більш ніж достатньо комедії.

Читати далі...
15 січня 2018,  12:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон драми «Шлях» пропонує глядачеві стати частиною чогось більшого.

Чудо Едді Лейна (Аарон Пол) стало знаменитим, що зробило Майєрізм популярним у всьому світі. Як новий Хранитель Світла Едді змушений зіткнутися з питанням, чи може він виростити рух, не стаючи культовим лідером. Кела (Г'ю Денсі) переслідують темні демони минулого, і він повинен зустрітися віч-на-віч з ними, щоб перемогти їх. Сара (Мішель Монаген) ставить свою віру під сумнів і, шукаючи відповіді за межами руху, дізнається один з найглибших секретів Майєрізму і людини, яка могла би покласти край усьому цьому.

Прем'єра нових серій «Шляху», де також з'явиться Фріда Пінто, відбудеться 17 січня на стрімінговому сервісі Hulu.

8 квітня 2016,  18:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ганнібала» Х'ю Денсі приєднався до касту еротичної мелодрами «На п'ятдесят відтінків темніше».

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
30 серпня 2015,  16:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь окончания «Ганнибала» актер Хью Дэнси, исполняющий в сериале роль спецагента ФБР Уилла Грэма, рассказал, съемки какой сцены из всех 3 сезонов он считает любимыми.

Среди всех моментов из 39 серий Дэнси выбрал финальную сцену в кухне в конце 2 сезона, где участвуют он, Мадс Миккельсен и Кейси Рол. Он сказал, что съемки данного эпизода были «очень сложными, как с физической стороны их воплощения, так и с эмоциональной».

Актер о своих ощущениях по поводу его любимой сцены:

Считаю, что та сцена, как и финальная сцена этого сезона, стала качественно отличной после всех этих экстраординарных, театральных, немного гиперреальных сцен, где насилие всегда хорошо поставлено. Та кухонная сцена была просто жестокой. Жестокой ее сделало то, что он был настолько садистом в психологическом плане. Поэтому это было весело в некоторой мере. Как и конец этого сезона, это чувствовалось, хотя это и было лишь насилие, чувствовалось как очень подходящее завершение той внутренней истории, которую мы пытаемся рассказать между Уиллом и Ганнибалом.

Что касается финальной серии, вышедшей на экраны вчера, 29 августа, Дэнси сообщил, что она была написана и снята до того, как стало известно, что сериал закрыли. То есть тот факт, что 3 сезон будет последним, никаким образом не повлиял на сюжет и задумку создателя сериала Брайана Фуллера.

А какая у вас любимая сцена из «Ганнибала»?

5 серпня 2015,  13:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Ганнибала» Хью Дэнси присоединился к Аарону Полу в новом сериале «Путь».

Пускай у «Ганнибала», принесшему Дэнси популярность в последние годы, осталось всего 4 серии, и он завершит свое существование, актер уже скоро появится в другом многосерийном проекте. Это будет вторая роль для него после воплощения спецагента Уилла Грэма.

Компанию обоим актерам в «Пути» (англ. «The Way», пока это рабочее название проекта) составит Мишель Монахэн, сыгравшая в 1 сезоне «Настоящего детектива». История будет фокусироваться на паре в исполнении Пола и Монахэн, которые попадают в секту, во главе которой стоит харизматичный Кал Робертс (Дэнси). Отношения троицы постепенно усложняются, пока Робертс испытывает кризис веры.

Сценарием занимается Джессика Голдберг, одна из авторов и продюсеров «Родителей».

В этом году с Дэнси в одной из основных ролей выходит мини-сериал «Галлиполийская история», военная драма, где он играет вместе с Сэмом Уортингтоном и Джоэлем Джексоном.

Съемки сериала «Путь» начнутся в сентябре в Нью-Йорке, первый сезон будет состоять из 10 серий, которые скорее всего выйдут в 2016 году на Hulu.

23 червня 2015,  23:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

3 сезон стане для трилера «Ганнібал» останнім.

Джерела повідомляють, що причиною закінчення серіалу стали проблеми з авторськими правами. Його творець Брайан Фуллер хотів продовжувати серіал, і у нього вже були плани на 4 сезон. Під час нього Фуллер планував повернути на екрани Кларису Старлінг, але права на неї виявилися недоступними.

У «Мовчанні ягнят» роль Клариси виконувала Джоді Фостер, за що згодом отримала «Оскар».

Але те, що канал NBC більше не бажає продовжувати «Ганнібала», ще не означає, що серіал напевно припинить своє існування. Продюсери вже шукають для нього новий будинок.

Заява NBC з приводу закриття «Ганнібала»:

Ми дуже пишалися «Ганнібалом» протягом усіх трьох сезонів. Брайан і його команда сценаристів і продюсерів, як і чудових акторів, привнесли візуальну палітру в оповідання, якому немає на телебаченні рівних: ні на ефірному, ні на кабельному. Ми дякуємо [продюсерам] Gaumont і всім, хто брав участь у створенні серіалу за їх невтомні зусилля, які зробили «Ганнібала» неймовірним досвідом для глядачів по всьому світу. 

Фуллер у свою чергу подякував телеканалу за їх сміливість, яка давала життя його творінню протягом трьох років.

Останній 3 сезон буде складатися з традиційних 13 серій, і на даний момент з них вийшло вже три. Перша серія серіалу з Х'ю Денсі і Мадсом Міккельсеном в головних ролях вийшла в 2013 році.

Нова серія поточного сезону «Ганнібала», яка називається «Aperitivo», вийде 25 червня. Заключна серія серіалу вийде 27 серпня.