Новини, в яких згадується Петті ЛюПон

22 березня 2023,  17:46 | Новини фільмів

Цієї весни режисер хітових фільмів жахів «Спадковість» та «Сонцестояння» Арі Астер представить свою нову дивну кінороботу під назвою «Усі страхи Бо», куди на головну роль він запросив лауреата премії «Оскар» Хоакіна Фенікса.

Читати далі...
28 грудня 2022,  21:45 | Кастінг

Супергеройський серіал від Marvel Studios та платформи Disney Plus «Агата: Ковен Хаосу» продовжує збирати свій каст, і нещодавно до нього увійшов актор Джо Лок, якого ви можете знати завдяки хітовому молодіжному серіалу «Коли завмирає серце».

Читати далі...
13 вересня 2019,  21:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що до зими та різдвяних свят ще далеко, зірка «Гри престолів» Емілія Кларк вже перейнялася духом різдвяного дива і з ентузіазмом взялася за прес-тур своєї нової романтичної комедії «Щасливого Різдва», яку зняв режисер Пол Фіг.

Читати далі...
23 листопада 2016,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедії «Комік» Роберт Де Ніро постає в образі старіючого, але досить відомого стенд-ап коміка, який безуспішно намагається представити публіці свій новий образ. Але перший трейлер цієї історії, як і перші відгуки про неї, якось зовсім не викликають сміх.

Разом з Де Ніро у фільмі зіграли Леслі Манн, Денні ДеВіто, Петті ЛюПон і Харві Кейтель.

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
3 квітня 2015,  13:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра 2 сезона містичного трилера «Бульварні жахи» (вони ж «Жахи задешево» чи «Страшні казки») відбудеться через місяць, 3 травня, на телеканалі Showtime.

Творець серіалу Джон Логан про новий сезон:

У минулому сезоні наші герої були мисливцями. У цьому сезоні будуть полювати на них.

Повний синопсис 2 сезону «Бульварних жахів»:

«Бульварні жахи» покажуть, як між Ванессою Івс і Ітаном Чендлером продовжує формуватися більш міцний зв'язок у той час, як команда, куди входять сер Малкольм, доктор Франкенштейн і Симбін, об'єднується щоб вигнати злі сили, які загрожують їх знищити. Тим часом, Доріан Грей, Створіння і Брона ведуть свої особисті бої.

Крім основного акторського складу, що складається з Єви ГрінДжоша ХартнеттаТімоті ДалтонаГаррі ТредевеяДенні СапаниРорі Киннера і Біллі Пайпер також повернуться: Рів Карні в образі Доріана Грея, Хелен Маккрорі в образі ясновидиці Евелін Пул, відомої під псевдонімом Мадам Калі, і Саймон Расселл Бів у ролі ексцентричного єгиптолога Фердинанда Лайла.

Петті ЛюПон втілить загадкову жінку з минулого Ванесси, Дуглас Ходж – слідчого зі Скотланд-Ярду, Сара Грін – могутню дочку ясновидиці Гекату Пул, а Джонні Бошан – людину з єдиним минулим.

Перша серія нового сезону буде називатися «Fresh Hell» («Свіже пекло»), зніме її Джеймс Хоуз, який був режисером двох останніх серій 1 сезону.

2 сезон буде складатися з 10 серій.