Радісна Емілія Кларк приступила до прес-туру комедії «Щасливого Різдва»

13 вересня 2019,  21:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що до зими та різдвяних свят ще далеко, зірка «Гри престолів» Емілія Кларк вже перейнялася духом різдвяного дива і з ентузіазмом взялася за прес-тур своєї нової романтичної комедії «Щасливого Різдва», яку зняв режисер Пол Фіг.

Напередодні вихідних 32-річна британська актриса, відома завдяки втіленню королеви Дейнеріс в хітовому серіалі «Гра престолів», поділилася в Instagram знімком з постером фільму «Щасливого Різдва» та радісним повідомленням:

Воно настільки хороше, що його можна задушити. (Особливо Генрі Голдінга). Прес-тур фільму «Щасливе Різдво» летить в найближчий до вас димар... Тримайтеся за свої панчохи, люди.

І додала до цього опису довгий (і веселий) хештег «перший і останній раз, коли я буду гладити своє власне обличчя, обіцяю».

Актриса вийшла такою милою на постері, що ми зовсім не засуджуємо її за подібне бажання погладити своє обличчя і з нетерпінням чекаємо на інтерв'ю про фільм та фотографії з прем'єр та інших заходів, присвячених комедії «Щасливого Різдва».

Компанію їй в цій романтичній пригоді, чиї події будуть розвиватися в Лондоні в період різдвяних свят, складуть Генрі Голдінг, Емма Томпсон, Мішель Йео та Петті ЛюПон.

Український трейлер фільму «Щасливого Різдва» вийшов учора. Його прем'єра на великих екранах України відбудеться 12 грудня.

1944 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: