Новини, в яких згадується Доктор Сойсс

1 листопада 2019,  19:24 | Новини серіалів

Netflix вирішив порадувати нас в цю п'ятницю яскравим трейлером свого нового пригодницько-комедійного мультсеріалу для всієї сім'ї «Зелені яйця і шинка».

Мультсеріал ґрунтується на творах відомого дитячого письменника Доктора СюссаҐрінч», «Лоракс», «Хортон») і покаже незабутні пригоди двох незнайомців Гая (Майкл Дуглас) та Сема (Адам Дівайн), які абсолютно не схожі своїми характерами, наприклад, перший не любить зелені яйця і шинку, а другий просто обожнює їх. Вони відправляються у подорож на поїзді, машині, кораблі та навіть на чарівній птиці, щоб дістатися до свого місця призначення міста Міпвіля.

Прем'єра 1 сезону мультсеріалу «Зелені яйця і шинка» відбудеться 8 листопада.

Рецензія на мультфільм «Ґрінч»
Зелений та злий ненависник Різдва
15 грудня 2018,  17:43 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматичний зелений лиходій Ґрінч з казки Доктора Сюсса став невід'ємною частиною американської поп-культури у 1966 році, коли на екрани вийшов короткометражний мультфільм «Як Ґрінч вкрав Різдво!». Пам'ятайте, той, який так любить дивитися Кевін із «Сам удома»? На початку 2000-х цього лиходія втілив у художньому фільмі сам Джим Керрі, а тепер на історію про Ґрінча замахнулася студія Illumination Entertainment, яка зняла популярні анімації «Нікчемний я» і «Посіпаки». Чи вийшло у неї зробити нову класику для нинішнього покоління?

Читати далі...
29 листопада 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик святкового мультфільму «Ґрінч» знайомить нас ближче з казковим містом Хтоградом і його доброзичливими й завжди щасливими жителями, а також попереджає, що в ньому готується пограбування року.

Творці анімаційних хітів «Нікчемний я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин» представляють нову адаптацію казки американського письменника Доктора Сюсса, головним героєм якої є злий зелений відлюдник Ґрінч (Бенедикт Камбербетч озвучує його в англійській версії, а Сергій Бабкін в українській). Все життя жителі Хтограда потішалися над ним, і Ґрінч готує їм свою помсту: викрадення їхнього улюбленого свята Різдва.

Дивіться також новий фрагмент мультфільму «Ґрінч», де головний герой вчить своїх помічників, як правильно протистояти подарункам і печиву. У кіно з 20 грудня.

17 листопада 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Домашні улюбленці Ґрінча стрибають до нього в ліжко і трохи не перетворюють його на млинець в новому фрагменті мультфільму «Ґрінч» від творців «Посіпак» та «Секретів домашніх тварин».

Мультфільм буде адаптацією відомої казки письменника Доктора Сюсса про зеленого відлюдника Ґрінча (Бенедикт Камбербетч), над яким усе життя потішалися оточуючі, тому він виріс дуже злим і хоче усім зіпсувати Різдво. Допомагати йому в здійсненні цього амбітного і підступного плану будуть вірний пес Макс та вгодований лось Фред, які в новому фрагменті хочуть спати в ліжку Ґрінча.

Дивіться також другий фрагмент мультфільму «Ґрінч», де звучить чарівний сміх Бенедикта Камбербетча. У кіно з 20 грудня.

21 липня 2018,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши долучитися до всесвітньої футбольної лихоманки, головний герой майбутнього мультфільму «Ґрінч» показав в новому промо-ролику пару спритних трюків, які допомагають забити гол.

Підступний персонаж Доктора Сюсса повертається на екрани в святковому мультфільмі «Ґрінч» від творців популярних картин «Посіпаки» та «Співай». Багато років Різдво не приносило Ґрінчу (Бенедикт Камбербетч) нічого, jкрім болю і розчарувань, і в це свято він вирішує помститися всім жителям Хтограда і вкрасти у них Різдво. Допомагати йому у здійсненні цього злісного плану буде вірний пес по кличці Макс, разом з яким Ґрінч любить на вихідних пограти у футбол.

Дивіться також другий український трейлер «Ґрінч». У кіно з 27 грудня.

14 червня 2018,  22:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, що подарувала нам «Посіпак» та «Секрети домашніх тварин», представила другий офіційний трейлер свого різдвяного мультфільму «Ґрінч».

Натхненна дитячою казкою Доктора Сюсса «Як Ґрінч викрав Різдво», комедійна анімація від Illumination представить нового лиходія, який ненавидить веселощі. Все життя над зеленим волохатим відлюдником Ґрінчем (зірка «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч) потішалися жителі його рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Особливо його дратують різдвяні свята з усіма цими ялинками, подарунками, ярмарками й радісним сміхом, тому напередодні чергового Різдва Ґрінч розробляє хитрий план, як зіпсувати свято всьому місту.

Дивіться перший український трейлер мультфільму «Ґрінч». У кіно з 27 грудня.

9 березня 2018,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер комедійної анімації «Ґрінч — викрадач Різдва» від студії Illumination, що створила «Нікчемного Я» та «Посіпак».

«Ґрінч — викрадач Різдва» буде сучасною адаптацією класичної казки Доктора Сьюза про зеленого та злого Ґрінча, який завжди усім незадоволений. Його єдиним другом є розумний пес Макс, що турбується про свого господаря, поки той планує чергові каверзи для жителів міста Хувілль. Головного героя озвучує зірка «Шерлока» та «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч. Впізнали його голос?

Також дивіться тизер «Ґрінч — викрадач Різдва», що присвячений Зимовій Олімпіаді. Українська прем'єра мультфільму відбудеться під час новорічних канікул 2018.

24 квітня 2016,  14:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В новом мультфильме «Гринч — похититель Рождества» главного зеленого злодея озвучит звезда «Шерлока» Бенедикт Камбербэтч.

Читати далі...