Новини фільмів, в яких згадується Кірнан Шипка

8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Кірнан Шипка та Міранда Отто возз'єднуються в офіційному трейлері фільму жахів «Мовчання», чий сюжет частково нагадує минулорічний хіт «Тихе місце».

Коли на наш світ нападають жахливі істоти, які полюють на людей за звуком, 16-річна Еллі Ендрюс (Кірнан Шипка), яка втратила слух у 13 років, та її родина (Міранда Отто, Стенлі Туччі) хочуть дістатися до безпечного притулку. Але там вони стикаються з моторошним культом, який бажає експлуатувати загострені відчуття Еллі.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра фільму від режисера горора «Анабель» Джона Р. Леонетті відбудеться 10 квітня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
18 березня 2019,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб скрасити наш понеділок, стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером 2 сезону хітового фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни».

За вікном лежить злий світ, і юна відьма Сабріна Спеллман (Кірнан Шипка) готує неприємності. Після того як вона записала своє ім'я в Книгу Звіра, дівчина намагається знайти баланс між своїм місцем у світі смертних та своєю новою темною стороною. У майбутніх серіях Сабріну очікують нові випробування, включаючи вибір між смертним хлопцем Гарві Кінклом (Росс Лінч) і сексуальним молодим чаклуном Ніколасом Скретчем (Гевін Лезервуд). Вона відписала своє ім'я Темному повелителю, але це ще не означає, що вона не може сама влаштувати маленьке пекло.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» відбудеться 5 квітня. Ви теж чекаєте його з нетерпінням? Пишіть в коментарях.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...