Перший погляд на Двейна Джонсона та Кріса Еванса у святковому екшені «Red One»

8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Минулого року Джонсон зіграв у хітовому екшені від Netflix «Червоне повідомлення», де разом з ним знялися Раян Рейнольдс, він же Дедпул, та Галь Гадот, вона ж Диво-жінка, а тепер він буде запалювати в одному кадрі з Капітаном Америка.

50-річний актор та продюсер опублікував у Twitter фотографії, де вони з Крісом Евансом позують на знімальному майданчику стрічки «Red One», зі словами:

О, привіт, це @ChrisEvans та чувак, відомий тим, що носить сумку на поясі.

Різдво приходить раніше, адже ми починаємо зйомки нашої різдвяної франшизи «RED ONE».

Режисером спільної пригоди Чорного Адама та Капітана Америка буде Джейк Кездан, який зняв пригодницькі блокбастери з Джонсоном у головній ролі «Джуманджі: Поклик джунглів» та «Джуманджі: Наступний рівень».

Компанію їм складуть легендарна зірка «Ангелів Чарлі» й серіалу «Елементарно» Люсі Л'ю та зірка «Моторошних пригод Сабріни» Кірнан Шипка. Прем'єра пригодницького екшену «Red One», події якого будуть розвиватися на Різдво, відбудеться у 2023 році.

Тим часом ви вже можете побачити Джонсона в кінотеатрах у ролі антигероя Чорного Адама в новому супергеройському фільмі від DC. Квитки тут.

1157 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: