Новини, в яких згадується Крістіна Хендрікс

5 березня 2021,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий трейлер 4 сезону кримінальної комедії «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс, Реттою та Мей Вітман у головних ролях нагадує, що серіал повертається з новими серіями вже цієї неділі, 7 березня.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:38 | Новини серіалів

Чули про «Поганих хлопців»? Вони завжди стоять на сторожі порядку, а ось ці «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс на чолі давно перетнули межу і опинилися по той бік закону. Дивимося трейлер їх нових серій.

Кримінальна драма «Хороші дівчата» від сценаристки «Відчайдушних домогосподарок» Дженні Бенс розповідає про трьох матерів з передмістя Бет (Гендрікс), її сестру Енні (Мей Вітман) і подругу Рубі (Ретта). Коли вони опиняються у тяжких обставинах, то вирішують ризикнути всім і піти на пограбування з іграшковим пістолетом. Трейлер показує, як сильно все змінилося з тих пір, оскільки тепер в руках у Бет не іграшковий, а справжній пістолет. Ріо (Менні Монтана) пропонує з його допомогою позбутися її проблеми, але замість цього Бет стріляє в Ріо. І тепер дівчата «вільні робити те, що захочуть».

Прем'єрна серія 3 сезону «Хороших дівчат» вийде 16 лютого.

4 січня 2020,  20:01 | Новини серіалів

Крістіна Гендрікс, Мей Вітман і Ретта повертаються в образах небезпечних злочинниць в промо-ролику 3 сезону серіалу «Хороші дівчата».

Коли ідеальній матері і дружині Бет (Гендрікс), чий чоловік їй зраджує, матері-одиначці Енні (Вітман), яка бореться за опіку над дитиною зі своїм колишнім, та Рубі (Ретта), яка щасливо одружена, але не може дозволити експериментальне лікування для своєї хворої дочки, набридає грати за правилами і не отримувати належної поваги, вони засновують банду і вирішують поправити своє фінансове становище за допомогою пограбування.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Хороші дівчата» відбудеться 16 лютого.

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
23 лютого 2018,  12:05 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Незнайомці: Жорстокі ігри» з Крістіною Гендрікс та Мартіном Гендерсоном у головних ролях.

Американська сім'я вирушає у невелику подорож — відвідати родичів, які живуть у кемпінгу. Але автомобільний табір виявляється порожнім. Під покровом ночі з'являються троє психопатів у масках, мета яких не грабувати або вбивати, а з'ясувати, яка у кожного з членів сім'ї особиста межа жаги до життя...

В кінотеатрах України з 12 квітня.

6 січня 2018,  19:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі, Емма Стоун, Галь Гадот, Дженніфер Еністон та інші зірки кіно будуть вручати нагороду «Золотий глобус» під час прийдешньої церемонії.

Читати далі...
4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

22 листопада 2016,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра в світовий прокат виходить доросла святкова комедія «Поганий Санта 2», де Біллі Боб Торнтон знову буде прикидатися Сантою, щоб провернути чергову аферу. І новий ТБ-ролик під енергійну музику нагадує, за що ми його так сильно любимо.

Решту ТБ-роликів, де також з'являються Кеті Бейтс, Тоні Кокс, Кристина Хендрікс і Бретт Келлі, дивимося тут.

22 вересня 2016,  19:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому нецензурному трейлері комедії «Поганий Санта 2» головний герой у втіленні Біллі Боба Торнтона об'єднується заради нової справи зі старим поплічником Тоні Коксом та своєю татуйованою матусею Кеті Бейтс, а також знайомиться ближче з героїнею Крістіни Хендрікс, яка часом любить бути поганою дівчинкою.

Перший трейлер цієї комедії, який також не відрізняється підбором виразів, дивіться тут.

1 липня 2016,  19:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Николас Вингдинг Рефн называет свой новый фильм «Неоновый демон» «сексуальным». Какие же еще слова нашел он и исполнители основных ролей этого хоррор-триллера, чтобы его описать?

Читати далі...
20 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом трейлере к «Неоновому демону» Николаса Виндинга Рефна есть все: модели, секс, каннибализм, и каждый кадр оттуда кричит о том, что данный триллер станет самой стильной работой этого датского режиссера.

Читати далі...