Новини, в яких згадується Ессі Девіс

21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

11 серпня 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гострі предмети» Елайза Сканлен приміряє бірюзову перуку і мрійливо дивиться на небо на першому кадрі австралійської драми «Молочні зуби», яку покажуть на Венеціанському кінофестивалі.

Читати далі...