Перший погляд на Бена Мендельсона і Елайзу Сканлен у фільмі «Молочні зуби»

11 серпня 2019,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гострі предмети» Елайза Сканлен приміряє бірюзову перуку і мрійливо дивиться на небо на першому кадрі австралійської драми «Молочні зуби», яку покажуть на Венеціанському кінофестивалі.

Драма «Молочні зуби» розповість історію серйозно хворої дівчинки Міллі, яка одного разу шалено закохується в наркоторговця Мойсея, і це стає найгіршим кошмаром для її батьків. Але оскільки перша спроба Мілли в коханні приносить їй нову жагу до життя, все стає безладним, а традиційна мораль викидається з вікна. Незабаром Мілла показує всім на своїй орбіті — батькам, Мойсею, чутливому вчителю музики, починаючому скрипалеві і обеззброююче чесній вагітній сусідці — як жити так, коли вам нема чого втрачати. Те, що могло стати катастрофою для сім'ї Фінлі, замість цього призводить до того, що вони відпускають контроль і знаходять щастя в славному хаосі життя.

Сканлен втілює головну героїню Міллу, а зірка науково-фантастичних фільмів «Бунтар-один» і «Капітан Марвел» Бен Мендельсон грає Генрі, імовірно її батька.

Також компанію їм складе актриса Ессі Девіс з серіалів «Гра престолів» і «Біла принцеса».

Режисером драми про серйозно хворк дівчинек та її бунтарське кохання стала Шеннон Мерфі, сценарій до фільму написала Ріта Калнеяс.

Прем'єра картини «Молочні зуби» відбудеться 4 вересня в рамках 76-го Венеціанського кінофестивалю, де вона буде змагатися за головний приз «Золотий лев».

2774 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: