Новини, в яких згадується Кевин Мокк

18 березня 2020,  20:04 | Новини серіалів

Нова лиходійка вирішує навести порядок в цьому божевіллі, але нашим героям до смаку божевілля, показує промо-ролик 9 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Сара (Кейті Лотц), Костянтин (Метт Раян) і Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) опиняються в Британській Колумбії, де вони продовжують пошуки нової частини Верстата долі, але стикаються з проблемою, яку не могли передбачити. Зарі (Тала Еш) не відчуває себе собою, тому вирішує відправитися в медитативну подорож, яку запропонував Берад (Шаян Собхіан). Тим часом Ава (Джесс Макаллан) намагається допомогти Рорі (Домінік Перселл) з його особистою проблемою.

Прем'єра серії «Zari, Not Zari» («Зарі, не Зарі»), яку зняв режисер Кевін Мокк, відбудеться 25 березня за українським часом.

24 жовтня 2018,  19:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда зустрічає божевільну Хрещену матір із казки про Попелюшку в промо-ролику 2 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли чарівний Сейсмограф часу ламається, Легенди потрапляють у період суду над відьмами в Салемі. Сара (Кейті Лотц) зауважує, що Зарі (Тала Еші) сприймає цю справу занадто близько до серця, коли та обіцяє врятувати матір, яку звинувачують у чаклунстві. Однак команда швидко розуміє, що в місті присутня чарівна істота, яка створює ще більше проблем. Тим часом Нейт (Нік Зано) і Ава (Джесс Макаллан) працюють разом, щоб зберегти своє фінансування від Бюро часу, довівши їм, що магія існує.

Серія «Witch Hunt» («Полювання на відьом»), режисером якої є Кевін Мокк, вийде 30 жовтня за українським часом.

2 травня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Щоб врятувати хороших хлопців, потрібна погана дівчина», повідомляє промо-ролик 21 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Флеш (Грант Гастін) та його команда об'єднуються з несподіваним союзником в особі суперлиходійки Амунет Блек (Кеті Сакхофф), щоб перемогти ДеВо (Ніл Сенділендс). Тим часом Гаррі (Томас Кавана) опиняється на самому дні, коли «Рада Веллсів» виключає його зі своїх рядів, але потім Циско (Карлос Валдес) представляє його «Раді Гаррісонів».

Серія «Harry and the Harrisons» («Гаррі і Гаррісони»), яку зняв Кевін Мокк («Легенди завтрашнього дня»), вийде на екрани 9 травня за українським часом.