Оновлення, в яких згадується Вінсент Д'Онофріо

4 квітня 2019,  15:55 | Оновлення

Вийшов український трейлер вестерна Вінсента Д'Онофріо «Біллі Кід».

Сюжет являє собою переосмислення класичної стрічки «Пет Герріет і Біллі Кід». Хлопчик-підліток Ріо (Джейк Шур) зв'язується з головним злочинцем Дикого Заходу, Біллі Кідом (Дейн ДеХаан), щоб помститися своєму дядькові (Кріс Пратт) за смерть батька і врятувати сестру. Втягнутий в суворе протистояння між бандитом і його ворогом-шерифом Петом Герреттом (Ітан Хоук), Ріо намагається вибрати правильну сторону і вирішити, ким він же все-таки стане: злочинцем або людиною доблесті.

Фільм «Біллі Кід» з'явиться в кінотеатрах 2 травня.

12 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедії «Каліфорнійський нічний патруль», написаної і знятої Дексом Шепардом, який втілює тут відчайдушного патрульного офіцера. У нього з'являється новий напарник Майкл Пенья, і разом вони починають боротися з продажними копами.

Кінокартина, де також зіграли Крістен Белл, Адам Броді, Райан Хансен та Вінсент Д'Онофріо, вийде на екрани в березні.

31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.

22 червня 2016,  14:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Грядущий вестерн Антуана Фукуа «Великолепная семерка» обзавелся новым постером, который подозрительно напоминает постеры «Омерзительной восьмерки» Квентина Тарантино.

Читати далі...
12 червня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», снятая Джеймсом Франко, обзавелась новым постером, представляющим первый взгляд на всех ее основных персонажей в воплощении звездного каста.

Читати далі...
3 жовтня 2013,  11:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найвидатніших світових професіоналів із систем безпеки погоджується на останню ризикову операцію: втекти з надсекретної високотехнологічної в'язниці, яку називають «Гробницею». Ошуканий та помилково ув'язнений, Рей Бреслін (Сильвестр Сталлоне) змушений звернутися за допомогою до напарника — ув'язненого Еміля Ротмайєра (Арнольд Шварценеггер), щоб розробити відчайдушний і майже не здійсненний план втечі з найзахищенішої в'язниці в світі!

«План Втечі» — фільм, в якому вперше в головних ролях зіштовхуються легенди екшнів Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, а також зірки другого плану: Кертіс «50 cent» Джексон, Джим Кевізел, Вінні Джонс, Вінсент Донофріо й Емі Райан.

У кінотеатрах України і Росії з 17 жовтня.