Рецензії, в яких згадується Гері Олдман

Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кур'єр»
Випадковий тілоохоронець
13 грудня 2019,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Намагаючись втекти від свого минулого, вона мчить на швидкому мотоциклі нічними вулицями Лондона, доставляючи важливі посилки. Їй все одно, що в них заховано, головне, доставити їх вчасно, адже саме за це їй і платять. Але одного разу в її руках опиняється посилка для людини, яку хоче вбити один з найнебезпечніших злочинців на планеті. І вона вирішує захистити його за всяку ціну. Оскільки вона – далеко не звичайний кур'єр.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Влада»
Щось підгоріло на кухні Вашингтона
20 лютого 2019,  02:09 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ знає про теракт, що стався в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, і війну США з Іраком, що послідувала за цим, але мало хто знає, що за цією війною стояв не тільки Джордж Буш-молодший, а цілий апарат людей, яких очолював віце-президент США Дік Чейні. Режисер Адам МакКей справедливо припустив, що про нього мало хто чув, тому вирішив просвітити маси, знявши біографічне кіно «Влада», де разом з вівісекцією загадкової постаті віце-президента Чейні він відкриває завісу над закулісними інтригами людей у владі, які, прикриваючись демократією, без зайвого шуму стають унітарними правителями.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темні часи»
Людина, яку боявся Гітлер
17 січня 2018,  12:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Будучи одним з найбільших сучасних британських режисерів, Джо Райт просто не міг пройти повз таку видатну у всіх сенсах фігуру, як Вінстон Черчілль. Незважаючи на те, що про нього вже знято величезну кількість фільмів, до сьогоднішнього дня ще не було фільму, який би глядачі одностайно визнали тим самим великим байопіком, якого заслужив цей легендарний політик. І у «Темних часів» є всі шанси ним стати.

Читати далі...