Оновлення, в яких згадується ТіДжей Міллер

15 листопада 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox поділилася новим тизером очікуваного фантастичного екшену «Дедпул 2».

Тизер показує Дедпула (Райан Рейнольдс), який вбрався в пухнасту перуку та білу сорочку, пародіюючи живописця Боба Росса і його передачу «Радість малювання». А після декількох картин та евфемізмів на екрані починають з'являтися перші кадри з сиквела його антигеройского екшену, де разом з Дедпулом показуються Ванесса (Морена Баккарін), Допіндер (Каран Соні), Надзвукова боєголовка (Брианна Хілдебранд), Доміно (Зазі Бітц), Сліпа Ел (Леслі Уггемс) та Тхір (ТіДжей Міллер) упереміш зі зброєю і вибухами.

Розглядаємо ближче перший офіційний постер «Дедпул 2». В українські кінотеатри він прибуде 31 травня 2018 року.

3 серпня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мультфільму «Емоджі Муві» ближче знайомить нас з главою СМСковіля — Смайлером (Майя Рудольф), яка керує іншими емоджі, оскільки була створена найпершою з них. До неї на екскурсію приходять Джин (ТіДжей Міллер) та інші юні емоджі, які готуються зайняти місця своїх батьків в їх клітинках, і Какашка (Патрік Стюарт) проводить для них майстер-клас, як правильно позувати перед сканером, щоб власник телефону відправив у своєму повідомленні правильну іконку.

Більше фрагментів за участю різних емоджі дивіться тут. До української прем'єри «Емоджі Муві» залишилося 2 тижня.

20 липня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український ТБ-ролик мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трьох емоджі всередині смартфона одного підлітка. Разом з основними персонажами Джином (ТіДжей Міллер), П'ять (Джеймс Корден) і Зломщицею (Анна Феріс) тут з'являються самоіронічна сім'я Какашки (Патрік Стюарт) і вороже налаштовані боти системи безпеки телефону, яких герої відволікають безпрограшним способом — показуючи відео з котиками.

Новий погляд на героїню Крістіни Агілери в «Емоджі Муві» ви знайдете тут.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

11 липня 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Animation представила перші кілька хвилин свого майбутнього мультфільму «Емоджі Муві». Фрагмент відправляє нас у світ смартфона одного підлітка, в місто Текстополіс, де живуть всі емоджі і головний герой історії — Джин (ТіДжей Міллер). Він повинен зображувати байдужість, але навколо стільки всього цікавого, веселого і зворушливого, що йому часто буває складно стриматися й бути тим, ким він створений бути.

Другий український трейлер «Емоджі Муві», який в оригіналі також озвучують Джеймс Корден, Анна Феріс, Патрік Стюарт і Софія Вергара, дивіться тут.

6 липня 2017,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер мультфільму «Емоджі Муві», який покаже незвіданий світ наших смартфонів. Щоб врятувати своє місто від повного форматування, емоджі Джин (ТіДжей Міллер), який постійно змінює свої емоції, а також його друзі П'ять (Джеймс Корден) та Зломщиця (Анна Феріс) відправляються в незабутню подорож по різним програмам свого смартфона.

В українських кінотеатрах побачити мультфільм від творців «Кота в чоботях» і «Лелек» буде можливо з 17 серпня.

30 червня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трійці емоджі Джина (ТіДжей Міллер), П'ятірки (Джеймс Корден) та Зломщиці (Анна Феріс) в загадковому світі їх смартфона. Вони відправляються в незабутній квест за межі свого міста, щоб врятувати його від форматування.

Детальніше про головну трійцю персонажів «Емоджі Муві» читайте тут. Мультфільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

5 січня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ціла кавалькада зірок в особах ТіДжея Міллера, Джейсона Бейтмана, Дженніфер Еністон, Олівії Манн, Кейт МакКіннон та Кортні Б. Венса запрошує вас в українському ТБ-ролику «Новорічного корпоративу» на вечірку року, деякі трюки якої краще не відтворювати в реальному житті.

Нашу рецензію на цю божевільну комедію читайте тут.

20 грудня 2016,  19:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Збираєтеся на свій майбутній корпоратив вбратися в костюм Санти Клауса або Діда Мороза та відчайдушно розважати колег різними витівками, наприклад, спуском зі сходів на санчатах? Тоді уважно дивіться, чим така ідея обернулася у фрагменті «Новорічного корпоративу», де це зробив герой ТіДжея Міллера.

Другий український трейлер комедії, яка виходить в прокат перед Новим роком, дивіться тут.

17 грудня 2016,  14:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з восьми фрагментів святкової комедії «Новорічний корпоратив», представлених на днях студією Paramount Pictures, показує, як сестра-бос та її менш відповідальний брат, яких грають Дженніфер Еністон і ТіДжей Міллер, вирішують свою суперечку за допомогою кулаків. Зрозуміло, перемагає в протистоянні та, яка свого часу жила з бойовими Монікою й Фібі.

Другий український трейлер комедії, яка виходить в прокат перед Новим роком, дивіться тут.

2 грудня 2016,  21:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер святкової комедії «Новорічний корпоратив», де зіграли Дженніфер Еністон, ТіДжей Міллер, Кейт МакКіннон, Олівія Манн та Джейсон Бейтман, показує, що навіть найближчі ваші колеги можуть вас здивувати, влаштувавши в одну ніч на рік божевільну вечірку, де покажуть себе справжніх.

Український трейлер кінокартини від оскарівських номінантів Джоша Гордона і Вілла Спека дивимося тут.

4 листопада 2016,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Paramount Pictures вирішили скрасити кінець робочого тижня новим божевільним трейлером святкової комедії «Новорічний корпоратив», де співробітники великої компанії у втіленні ТіДжея Міллера, Кейт Маккіннон, Олівії Манн і Джейсона Бейтмана вирішують влаштувати грандіозну вечірку всупереч своєму строгому босові, якого зіграла Дженніфер Еністон.

Режисерами цього безумства виступили оскарівські номінанти Джош Гордон та Вілл Спек, які працювали з Еністон і Бейтманом над комедією «Більше, ніж друг».

23 грудня 2015,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«12 днів Дедпула» тривають, і на цей раз прийшла черга IMAX уявити щось новеньке з цим феєричним антигероєм. Зрозуміло, це виявився тизер, де сам Дедпул пояснює переваги перегляду його пригод в такому форматі.

Читати далі...