Новини фільмів, в яких згадується ТіДжей Міллер

23 листопада 2020,  13:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український трейлер комедійного фільму «Дублерка», де знаменита голлівудська актриса Дрю Беррімор виконує одразу дві головні ролі, підтверджує, що він вийде в прокат вже наступного тижня, 3 грудня.

Читати далі...
5 листопада 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року в український прокат вийде комедія «Дублерка» («The Stand-In»), дві головні ролі в якій виконала зірка фільмів «Янголи Чарлі» і «Нецілована» Дрю Беррімор. Режисеркою стрічки стала Джемі Беббіт.

Читати далі...
7 січня 2020,  18:13 | Новини фільмів

На цьому тижні в український прокат виходить науково-фантастичний трилер Вільяма Юбенка «Під водою», на честь чого представляємо його новий напружений фрагмент, події якого розгортаються на глибині океану.

Фільм «Під водою», який у мережі вже прозвали «"Чужий" тільки під водою», розповість про групу підводних дослідників, яких втілюють Крістен Стюарт, Венсан Кассель, Джессіка Генвік і ТіДжей Міллер. Одного разу на їхній станції, що розташована на дні океану, трапляється сильний землетрус. Дослідники отримують травми, а сама станція виявляється сильно пошкодженою, тому вони приймають рішення надягти скафандри і відправитися в небезпечну прогулянку дном океану, щоб дістатися до евакуаційного модуля і вибратися на поверхню. Ось тільки костюми не призначені для такого високого тиску, як розкриває новий фрагмент.

Квитки на сеанси «Під водою» ви вже можете знайти в нашій афіші. Українська прем'єра нового фільму зі Стюарт відбудеться у четвер, 9 січня.

27 серпня 2019,  15:46 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер драматичного горора «Під водою», який зняв режисер «Сигналу» Вільям Юбенк.

Група дослідників підводного світу, яких грають Крістен Стюарт, Венсан Кассель, Джессіка Генвік і ТіДжей Міллер, повинна вибратися з пастки і врятуватися, після того як землетрус руйнує їхню глибоководну лабораторію. Але опинившись за межами лабораторії, вони відкривають, що їх головною проблемою є аж ніяк не землетрус, а підводні монстри.

Українська прем'єра фільму «Під водою» відбудеться 9 січня 2020 року.

1 вересня 2018,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В англійській мові головні лайливі слова починаються на букву F, і новий ТБ-ролик антигеройського екшену «Дедпул 2» вирішив з цього посміятися, називаючи інші слова на цю скандальну букву.

На початку фільму Вейд (Райан Рейнольдс) зізнається Ванессі (Морена Баккарін), що для нього головним слово на літеру F завжди було слово family (сім'я), але все змінилося, коли він її зустрів. А інші персонажі діляться тут такими словами на F: feelings (почуття), fun (веселощі), Firefist (Вогненний кулак), future boy (хлопчик з майбутнього), fighting (бійка), your face (твоє обличчя), foreshadowing (передбачати), fanny pack (сумка на поясі) та motherf*cker (м*дак).

«Дедпул 2», де також зіграли Джош Бролін, Зазі Бітц, Бріанна Хилдебранд, ТіДжей Міллер, Джуліан Деннісон і навіть Бред Пітт з Меттом Деймоном, вже доступний на Blu-ray і DVD.

25 травня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем подборку из трех украинских ТВ-роликов фантастического экшена «Дэдпул 2», а также его 6 новых локализованных постеров.

Читати далі...
4 травня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик антигеройського екшену «Дедпул 2» присвячений мутантці Доміно у втіленні зірки серіалу «Атланта» Зазі Бітц.

Доміно приходить на кастинг супергеройської команди Сила Ікс, який проводять Дедпул (Райан Рейнольдс) та Тхір (ТіДжей Міллер), і повідомляє, що її суперсилою є те, що їй завжди усміхається вдача. Дедпул каже, що це не справжня суперсила, але після відео показує, як саме вдача допомагає дічині уникнути падаючої машини, спритно застрибнути в вантажну машину на повному ходу й надерти зад Кабелю (Джош Бролін). А в кінці, завдяки удачі, звичайно ж, її беруть в Силу Ікс.

Разом з Дедпулом і Кабелем Доміно також з'явиться в окремому супергеройському екшені «Сила Ікс», у якого поки немає дати виходу.

Дивіться, як Дедпул танцює на підборах в новому кліпі Селін Діон. У кіно сиквел пригод балакучого мутанта виходить 17 травня.

16 квітня 2018,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося три нових промо-ролика антигеройского екшену «Дедпул 2», які присвячені популярному серіалу про зомбі «Ходячі мерці».

Читати далі...
7 березня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі і їх аватари готові до битви за головний приз «Оазису» на нових постерах фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
7 лютого 2018,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox нарешті представила повноцінний трейлер очікуваного фантастичного екшену «Дедпул 2».

Трейлер в основному присвячений новому мутанту Кабелю (Джош Бролін), який прибуває з майбутнього і говорить Дедпулу (Райан Рейнольдс), що його час минув. Спершу Кабеля показують без механічної руки, але Дедпул швиденько виправляє спецефекти, після чого в трейлері також з'являються інші персонажі: Ванесса (Морена Баккарін), Доміно (Зазі Бітц), Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд), Тхір (ТіДжей Міллер) і Допіндер (Каран Соні).

Новий постер «Дедпула 2» пародіює сцену з фільму «Танець-спалах». У кіно екшен Девіда Літча вийде 17 травня.

19 грудня 2017,  03:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер фантастичного екшену «Першому гравцю приготуватися», який зняв Стівен Спілберг.

У центрі подій кінокартини, які відбуваються в 2045 році в США, опиняється звичайний хлопець Вейд Воттс (Тай Шерідан). Він втратив батьків і живе в трущобах, тому єдиною віддушиною для нього є віртуальна гра «Оазис». Раптом її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) помирає і заповідає півтрильйона доларів і контрольний пакет акцій «Оазису» тому гравцеві, який знайде в грі приховане «пасхальне яйце». В «Оазисі» Вейд знайомиться з дівчиною Самантою (Олівія Кук), разом з якою вони починають справжню революцію всередині і поза грою, в реальному світі.

Українська прем'єра «Першому гравцю приготуватися», де також зіграють Бен Мендельсон, ТіДжей Міллер, Саймон ПеггХанна Джон-Кеймен і Летішія Райт, відбудеться 29 березня.