Рецензії, в яких згадується Дмитро Монатік

Рецензія на мультфільм «Тролі 2: Світове турне»
Божевільний вибух фарб, музики і доброти
5 серпня 2020,  19:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2016 році музичний мультфільм «Тролі» від студії DreamWorks Animation обсипав глядачів тоннами блискіток і всіма барвами веселки, після чого отримав масу номінацій і нагород, а його головна пісня «Can't Stop This Feeling» напевно ще довго звучала в вашій голові. І ось через чотири роки ці різнокольорові істоти повертаються, щоб... знову обсипати вас блискітками і змусити танцювати під старі і нові хіти у сиквелі «Тролі 2: Світове турне».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Скажене весілля 2»
Найкраща українська комедія 2019 року
25 грудня 2019,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році родина Василя Середюка з смт Яблунівка, між іншим дуже шанованого директора краєзнавчого музею, пережила величезне потрясіння – весілля молодшої дочки, чий наречений спершу на припав тестю до душі. Але, на щастя, все закінчилося хепі-ендом, і тепер Василь з радістю приймає в своєму будинку дочку Катю та улюбленого зятя Франсуа. Як раптом їхню сімейну ідилію порушує повернення старшої дочки Наталки, яка теж привезла з собою нареченого. І Василь знову хапається за серце...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Давай танцюй»
Простий хлопець підкорює столицю
22 березня 2019,  21:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Більшість фільмів про танці починається як історія звичайного хлопця (чи дівчини), який хоче домогтися успіху в світі танців. Завжди є якийсь конкурс чи батл, де головний герой повинен довести собі і всім, що він є чудовим танцюристом, а також по ходу справи завоювати серце красивої дівчини. І новий український фільм про танці «Давай танцюй», який зняв режисер Олександр Березань, слідує по цій же добре накатаній сюжетній схемі, але, тим не менш, відчайдушно намагається здивувати глядача своїми божевільних сюжетними ходами.

Читати далі...