Новини, в яких згадується Лін-Мануель Міранда

3 квітня 2023,  22:02 | Новини фільмів

Двейн Джонсон повідомив, що об'єднався зі студією Disney, щоб зняти ігровий рімейк хітової анімаційної стрічки «Моана» (також відомої як «Ваяна»), де він та акторка Ауліі Кравальо виконають живі версії своїх анімаційних персонажів.

Читати далі...
18 лютого 2023,  19:40 | Новини фільмів

На честь свого 100-річчя кіностудія Disney поділилася новим промо-відео свого очікуваного рімейку в жанрі live-action «Русалонька» режисера Роба Маршалла, який розповість історію знаменитої русалоньки Аріель.

Читати далі...
13 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой, Дафні Кін та Рут Вілсон повертаються у тизер-трейлер третього і заключного сезону популярного фентезійного серіалу «Темні матерії», який розкриває, що його онлайн-прем'єра відбудеться 5 грудня.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Енканто: Світ магії»
Діснеївське свято з колумбійською душею
21 грудня 2021,  21:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Студію Disney в останні роки неодноразово звинувачують у відсутності нових ідей, враховуючи її активне виробництво нескінченних сиквелів успішних франшиз, а також рімейків та приквелів культових мультфільмів, але це не зовсім справедливо, адже, по-перше, ті сиквели, рімейки та приквели найчастіше виходять просто відмінними, а, по-друге, студія активно втілює нові ідеї та історії у своїх анімаційних картинах. Залишивши класичні казки позаду (для рімейків), мультиплікатори Walt Disney Animation Studios вирішили відправити дітей та дорослих у подорожі різними країнами, надихаючись в останні роки культурами Полінезії, де ми нещодавно подорожували разом з Ваяною, Південною Азією, де відважна Рая зустріла останнього дракона, і, нарешті, Латинської Америки, а якщо конкретніше – Колумбії, де і відбуваються події нового мультфільму діснеївського «Енканто: Світ магії», наповненого добротою, яскравими фарбами, танцювальними піснями та сімейною магією.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вестсайдська історія» (2021)
Американська класика в новій обгортці від Стівена Спілберга
9 грудня 2021,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі дуже добре знаємо легендарну п'єсу Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» про трагічне кохання двох підлітків із ворогуючих сімей, і в 60-х роках минулого століття американці вигадали свою версію цієї історії під назвою «Вестсайдська історія». Цей масштабний мюзикл про кохання, ненависть, расизм, насильство та вуличні банди, чиї танцювальні номери розгортаються на вулицях бідного нью-йоркського району, моментально став класикою кіно та важливою частиною сучасної американської культури. Ніхто не ризикував його перезнімати. До сьогодні, коли через 60 років свою версію «Вестсайдської історії» світові представив сам Стівен Спілберг...

Читати далі...
Рецензія на фільм «На висотах Нью-Йорка»
Музична ода маленьким мріям робітничого класу
1 серпня 2021,  08:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційною статистикою, в Нью-Йорку зараз проживає десь 8,3 мільйона жителів, і це дуже різні люди з різних країн з усього світу, які або самі, або їхні батьки (або їхні бабусі з дідусями) вирушили в США в пошуках кращого життя для себе та своїх дітей. Вони важко працюють, щоб досягти своєї особистої «американської мрії», але при цьому не забувають про своє коріння і свої рідні країни, створюючи в Нью-Йорку свої ком'юніті, щоб підтримувати одне одного у великому й не завжди доброзичливому мегаполісі. Саме такі працьовиті люди і живуть в мікрорайоні під назвою Вашингтон-Гайтс, де існує ком'юніті латиноамериканців, для багатьох з яких батьківщиною є Кариби та Домініканська Республіка. І вони готові поділитися з вами своїми найпотаємнішими мріями...

Читати далі...
16 березня 2021,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures вирішила привнести літо в наші будні, представивши другий трейлер запального мюзиклу «На висотах Нью-Йорка» («In the Heights»), творцем якого виступає зірка «Гамільтона» Лін-Мануель Міранда.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
25 грудня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ви або зі мною, або проти мене». З'явився дуже драматичний промо-ролик фінальної серії 2 сезону хітового фентезі «Темні початки», який є екранізацією другої книги трилогії письменника Філіпа Пулмана.

Читати далі...
22 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми повинні знайти Ліру, її потрібно захистити». Канал HBO поділився видовищним промо-роликом 6 серії 2 сезону популярного фентезі «Темні початки», чия американська прем'єра відбулася вчора, 21 грудня.

Читати далі...
11 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не супергероями єдиними. Студія Walt Disney Pictures також поділилася вчора першим тизером свого майбутнього музичного мультфільму «Енканто: Світ магії».

Читати далі...
Рецензія на мюзикл «Гамільтон»
Найвеличніший американський мюзикл усіх часів
9 грудня 2020,  22:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про бродвейський мюзикл «Гамільтон» не перестають говорити останні 5 років, і на те є вагома причина. Мультиталановитий Лін-Мануель Міранда створив унікальний спектакль про народження американської нації, який став не просто одним з найкращих театральних дійств, коли-небудь придуманих і поставлених людиною, а справжнім культурним феноменом в США (та за їх межами). Усі театрали, які живуть далеко за межами Бродвею та Нью-Йорка, з нетерпінням чекали, коли ж вони зможуть насолодитися цим мюзиклом якщо не вживу, то хоча б на екрані, і в цьому році стримінгова платформа Disney+ подарувала нам усім таку можливість. Але скільки б ви не читали про «Гамільтона», ніщо не зможе вас підготувати до того, що ви побачите на сцені в театрі імені Річарда Роджерса.

Читати далі...
1 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 4 серії 2 сезону фентезі «Темні початки» на наших героїв чекає нова небезпека, а також вони (і ми разом з ними) дізнаються більше інформації про чудесний ніж, за допомогою якого можна створювати портали між світами.

Читати далі...
25 листопада 2020,  12:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив промо-ролик 3 серії 2 сезону хітового фентезі «Темні початки», також відомого як «Темні матерії». І в ньому можна побачити актрису Беллу Ремсі, яку ви напевно пам'ятаєте по ролі відважної Ліанни Мормонт у «Грі престолів».

Читати далі...