Новини, в яких згадується Рейчел Келлер

21 жовтня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Том Генкс вже не одне десятиліття є одним із найулюбленіших голлівудських акторів в усьому світі, зокрема через свій добрий характер, проте у стрічці «Чоловік на ім'я Отто» він зіграє свою повну протилежність.

Читати далі...
17 липня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився сьогодні трейлером 2 сезону кримінальної антології «Брудний Джон», головні ролі в якому виконують актриса Аманда Піт і зірка серіалу «Пан Робот» Крістіан Слейтер.

Читати далі...
23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

16 липня 2019,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи можливо змінити минуле? Дізнаємося в 5 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», заснованого на коміксах Marvel.

Синопсис наступної серії повідомляє, що в ній Девід (Ден Стівенс) буде вести війну. В промо могутній мутант відправляється в минуле, щоб змінити його. Якщо йому вдасться, то майбутнє, вірніше сьогодення, яким ми його знаємо, просто зникне. А наприкінці відео Сід (Рейчел Келлер) осудливо запитує у Девіда, чи всіх він убив. І головний герой ухиляється від відповіді.

Серія «Chapter 24» («Глава 24») була знята режисером Аркашею СтівенсонНульовий канал») і вийде на екрани 23 липня за українським часом.

9 липня 2019,  15:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сід розуміє, яким чином Девід знищить світ, в промо-ролику 4 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон».

Намагаючись переписати минуле і майбутнє, Девід (Ден Стівенс) продовжує подорожувати в часі, що стає для самого часу справжнім випробуванням. Це впливає на Сід (Рейчел Келлер) та інших мутантів, і дівчина робить важливе відкриття. Але чи зможуть вони тепер зупинити Девіда?

Серія «Chapter 23» («Глава 23»), режисером якої виступає Деніел Кван, прибуде на екрани 16 липня за українським часом.

25 червня 2019,  12:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі великі історії кохання починаються з божевілля. Новий ретроспективний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон» присвячений зворушливій і драматичній історії кохання Девіда та Сід.

Мутанти Девід Галлер (Ден Стівенс) і Сід Барретт (Рейчел Келлер) познайомилися, коли обидва перебували на лікуванні у психіатричній лікарні, і незабаром стали дивною парою, яка навіть не торкається одне одного. Незабаром Девід відкрив, що є могутнім мутантом, і вони з Сід відправилися жити в безпечне місце до інших людей, що володіють суперздібностями. Але поступово Девід переходить на темну сторону, і Сід доводиться робити складний вибір.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Легіон» відбулася на американському телебаченні вчора, 24 червня, так що ви вже можете подивитися першу серію онлайн.

16 червня 2019,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Починається фінальна глава. Канал FX представив новий розширений трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», який присвячений божевільній героїні Ленні.

Ленні Баскер (Обрі Плаза) довгий час була найкращою подругою могутнього мутанта Девіда Галлера (Ден Стівенс), перш ніж він дізнався, що вона галюцинація в його голові. Король тіней (Навід Негабан) використовував її як важіль тиску на Девіда; вона помирала і воскресала, влаштовувала хаос і танцювала до упаду... Як тут не зійти з розуму. А в кінці трейлера Девід звільняє Ленні від важких кайданів і на питання подруги про те, а як же блондинка Сід (Рейчел Келлер), він відповідає, що її більше немає в його житті.

В 3 сезоні також з'явиться Професор Ікс (Гаррі Ллойд), батько Девіда, як розкрив новий промо-ролик «Легіону». Прем'єра фінального сезону відбудеться 24 червня.

4 червня 2019,  02:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий промо-ролик 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», який показує і минуле, і майбутнє.

«Легіон» розповідає історію могутнього мутанта Девіда Галлера (Ден Стівенс), який раніше думав, що голоси в його голові були причиною його шизофренії. Але одного разу він познайомився в психіатричній лікарні з загадковою дівчиною на ім'я Сід (Рейчел Келлер), закохався в неї та відкрив, що він є мутантом. Тепер Сід хоче його вбити, і щоб цьому запобігти, Девід, він же відомий як Легіон, звертається по допомогу до мутантки Світч (Лорен Тсаі), яка може його врятувати.

Прем'єрна серія 3 сезону «Легіону» прибуде на екрани 24 червня.

8 травня 2019,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Немає часу більш прекрасного, аніж зараз. Або вчора. Або завтра. Компанія Marvel представила перший трейлер 3 сезону свого божевільного науково-фантастичного серіалу «Легіон».

У заключному сезоні серіалу «Легіон» колишній шизофренік Девід Галлер (Ден Стівенс), який виявився наймогутнішим мутантом на землі, стає лиходієм та лідером небезпечного культу. Він вербує мутантку Світч (Лорен Тсаі), щоб відправитися назад у часі й зупинити Сід (Рейчел Келлер) і Амаля Фарука (Навід Негабан), які його вбили. Або вб'ють. Подорожі в часі штука складна. Тим часом Ленні (Обрі Плаза) перетворюється на Божевільного капелюшника з «Аліси в країні чудес».

Прем'єра 3 сезону «Легіону» відбудеться наступного місяця, 24 червня.

4 травня 2019,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Шість місяців тому ми були дітьми, а тепер ми стали такими». Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером свого нового драматичного серіалу «Суспільство» з Рейчел Келлер і Кетрін Н'ютон в головних ролях.

Рейчел Келлер з серіалу «Легіон» та Кетрін Н'ютон з фентезі «Детектив Пікачу» втілюють в «Суспільстві» двох сестер, які разом зі своїми однолітками опинилися відрізаними від решти світу і своїх батьків. Вони намагаються побудувати свій новий світ, але незабаром все обертається хаосом і доходить до кровопролиття.

Весь 1 сезон серіалу «Суспільство», творцем якого виступає сценарист Крістофер КейзерТиран», «Останній магнат»), стане доступним для перегляду на Netflix через тиждень, 10 травня.

7 червня 2018,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід буде битися з майбутнім в 11 серії 2 сезону марвелівського серіалу «Легіон».

Сід (Рейчел Келлер) показала Девіду (Ден Стівенс), що він може бути хорошою людиною, і він відчайдушно намагається нею бути. Але в даному промо-ролику голос в голові Девіда каже йому, що Сід «є ілюзією, паразитом». Він «приходить в жах від думки про те, що одного разу він прокинеться і зрозуміє, що він — бог, і що йому не потрібні всі його друзі». Тим часом побита Сід цілиться з пістолета в полі. А в кінці Девід заявляє, що він «знає, що повинен зробити».

Фінальну серію 2 сезону «Легіону» в російському дубляжі покажуть увечері 13 червня на телеканалі Fox Crime.

31 травня 2018,  18:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик 10 серії 2 сезону серіалу від Marvel «Легіон», яка обіцяє «возз'єднання, руйнацію та гнів».

Ленні (Обрі Плаза) опиняється в пустелі і запитує у групи людей з сейфами на головах, які сидять навколо великої діри в землі, де знаходиться монастир. Сід (Рейчел Келлер) говорить, що хтось посадив монстра в голову Девіда (Ден Стівенс). Мелані (Джин Смарт) зазначає, що Девід божевільний. Сід засмоктує в ту саму дірку в землі, а Девід бере в руки дриль і вирішує помститися Оліверу (Джемейн Клемент).

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 18» («Глава 18»), яка є передостанньою серією нинішнього сезону, відбудеться 6 червня.

17 травня 2018,  00:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 2 сезону марвелівського серіалу «Легіон» «відкриється шлях вперед», повідомляє її офіційний синопсис.

У промо-ролику Кларк (Хаміш Лінклейтер) говорить Сід (Рейчел Келлер), що «її хлопець — неймовірно сильний мутант, який міг би знищити світ, якби захотів цього». Або якщо Сід, наприклад, сильно ранить його почуття. Проте Девід (Ден Стівенс) поки не збирається знищувати світ, але твердо має намір знайти тіло Короля тіней (Навід Негабан) й «покінчити з цим».

Серія «Chapter 16» («Глава 16»), яку зняв Джеремі ВеббДоктор Хто», «Каратель»), вийде в наступну середу, 23 травня, на російськомовному телеканалі Fox Crime, який демонструється в Україні.

9 травня 2018,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений промо-ролик 7 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», яка вийде через тиждень.

У даній серії «омана починається як будь-яка інша ідея, але закінчується катастрофою». Девід (Ден Стівенс) вечеряє з Королем тіней (Навід Негабан) і каже лиходієві, що знайде його тіло й спалить його. Ленні (Обрі Плаза) намагається звикнути до нового життя. Емі (Кетрін Аселтон) божеволіє. У Птономі (Джеремі Харріс) під ковдрою ховається вусата жінка. А в голові Сід (Рейчел Келлер) поселяється щось схоже на ембріон людини.

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 15» («Глава 15») відбудеться ввечері 16 травня на телеканалі Fox Crime.

18 квітня 2018,  20:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо промо-ролик 4 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

Офіційний синопсис серії лаконічний і говорить, що Девіда (Ден Стівенс) будуть випробовувати, й випробовувати, й випробовувати. Але промо в основному присвячено Сід (Рейчел Келлер) і розкриває, що ми вирушимо в подорож по її свідомості в минуле.

Серія «Chapter 12» («Глава 12») вийде увечері 25 квітня на телеканалі Fox Crime, який показують в Україні.